Чому модельєри так люблять шовк Армані

606 0

Ми у соцмережах:

фото: https://tkani-atlas.com.ua/ua/shelk-satin/

Ніжна тканина з блискучим верхом легко драпірується, майже не мнеться, миттєво висихає, дуже легка і фотогенічна. Модний шовк армані модельєри успішно застосовують у своїх сезонних, круїзних та весільних колекціях.

Чим відрізняється шовк Армані


Засновник Великого Дому моди зі штаб-квартирою у Мілані відомий своїми лініями одягу, аксесуарів, парфумерії, домашнього текстилю. Розробка та тестування нових тканин, в яких поєднуються найкращі властивості сучасних поліефірних волокон, також входять до сфери інтересів маестро. В результаті особливого переплетення ниток верхня частина шовку Армані мерехтить на сонці та при штучному освітленні. Низ матовий.
 
Існує кілька різновидів шовку Армані:
 
●  суміш натурального шовку зі спандексом для еластичності та красивих драпірувань;
 
●  різновид сатинового переплетіння волокон із поліестеру з додаванням 3-5% спандексу;
 
●  різноколірні однотонні тканини з глянсовим верхом та матовим виворотом;
 
●  тканини з принтом на глянсовій верхній частині.
 
Матеріал із натурального шовку використовують для виробництва колекційних витворів від кутюр, хусток та краваток преміумкласу. Сатинові аналоги з поліестеру і спандексу застосовують для створення одягу, домашнього текстилю, аксесуарів.

Переваги шовку Армані

Тактильно приємний і гіпоалергенний матеріал є тонким, легким, його щільність 80-96 гр./м². Він не просвічується, легко забарвлюється у будь-які відтінки. Шовк Армані не електризується, в міру розтягується, тримає форму, добре пропускає повітря, дарує відчуття приємної прохолоди у спеку.
 
Тканина не дає усадку перед розкроєм:
 
●  економія до 10% при купівлі відрізу;
 
●  не потрібна процедура декантування.
 
Шовк Армані можна прати в делікатному режимі, температура до 30°,
 

Як використовують шовк Армані модельєри

 
Матеріал особливо ефектно виглядає без швів: у суцільнокроєних сукнях-футлярах та довжині максі, як основа спідниці на криноліні, у фасонах «Русалка», американська пройма, годе, трапеція. Шовк Армані любить світло софітів та фотоспалахів: святкові вбрання наречених, артистів, ювілярок стримано виблискують.
 
Від будь-якого руху красиво переливаються кардигани, сукні в стилі білизни, багатоярусні круїзні сарафани та спідниці. Шовк Армані легко збирати у складки, структура полотна дозволяє робити фантазійні вирізи, 3D декор, волани, коміри, банти, широкі пояси, використовувати як основу під модну сітку та мереживо.
 
Не дивно, що завдяки таким численним перевагам тканина полюбилася модельєрам з усього світу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також