Чому нудить вранці

262 0

Ми у соцмережах:

Чому нудить вранці

Ранкова нудота у багатьох людей асоціюється з вагітністю. А якщо ви точно знаєте, що не вагітні? Або якщо нудить чоловіка? Є кілька причин, які можуть це пояснити.

Жирна їжа на вечерю

Якщо ви любите на ніч гарно поїсти чогось калорійного та жирного, вранці прокинетесь з неприємним відчуттям у животі. Нудота — одне з них. Варто переглянути свої гастрономічні уподобання. Або їсти щонайменше за дві години перед сном.

Порожній шлунок

Лягти спати з порожнім шлунком — така сама помилка, як і переїсти. Порожній шлунок може спровокувати гіпоглікемічний стан. Тому перше, що ви має зробити зранку, — щось з’їсти. Навіть якщо не хочеться, переборіть себе.

Мало сну

Якщо ви недостатньо спали, будете не тільки втомленими. Вас ще може нудити. Що можна порадити в такому випадку? Плануйте свій день так, щоб вистачало часу на повноцінний якісний сон. І трохи допоможіть собі стравами і напоями, які мають певний снодійний ефект.

Реакція на застуду

Не завжди, але трапляється, коли шлунок починає реагувати на застуду і ліки, які приймаєте. Особливо, якщо в комплекті з нежиттю і хворим горлом йде лихоманка.

Душевні страждання

Душевні страждання заїдаються, не дають спати. Пригнічені почуття й стають справжнім стресом для шлунка. Якщо не вдається тривалий час заспокоїтися, є сенс звернутися за допомогою до психотерапевта.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також