Чому ортопеди радять турецьке дитяче взуття?

235 0

Ми у соцмережах:

Чому ортопеди радять турецьке дитяче взуття?

Популярність турецького взуття: чим це пояснюється?

Купівля дитячого взуття — завжди непросте завдання, оскільки грає роль не тільки особливості конструкції, а й повинна підійти по вартості і не зашкодити малюкові. Дедалі більшу популярність мають моделі з Туреччини. Ця країна дійсно була успішною у виробництві одягу і взуття, завдяки тривалому досвіду і наявності професійної техніки. Високу якість взуття з Туреччини встигли оцінити не тільки покупці, але й ортопеди.

Які характеристики турецького взуття схвалені ортопедами?

Багато батьків вже переконалися в тому, як стрімко збільшується в розмірах ніжка у дитини. І іноді, не бажаючи витрачати на покупку взуття великі суми, вирішують що малюк може доносити стару пару старшої дитини або інших родичів. Але такий вибір однозначно загрожує наслідками. Дитина, у якого активно розвивається стопа і постава, може легко прийняти погані звички іншого малюка. Що згодом стане причиною виникнення захворювань у дитини, навіть якщо вона раніше не мала до них схильності.

Необхідно також враховувати, що якщо дитина вже має проблеми зі здоров'ям, то потрібно купувати взуття, рекомендоване лікарем. Тоді як моделі, пропоновані від турецьких виробників несуть профілактичний характер. Але саме за такі позитивні властивості ортопеди й радять турецьке взуття.

Турецькі виробники пропонують взуття, яка відрізняється множинними позитивними характеристиками.

1. Значно знижує тиск на хребет.

2. Знімає навантаження на суглоби.

3. Зменшує силу удару об ногу при інтенсивній ходьбі.

4. Виключає ймовірність виникнення проблем зі здоров'ям.

Зниження рівня тиску на хребет відбувається завдяки жорсткому високому заднику зі шкіри, або доповнення вставкою із пластику. Саме такий варіант гарантує міцну фіксацію стопи. Постава формується, завдяки пружній підошві, доповненої штучним перекатом.

Важливу роль відіграє і каблук. Оптимальний варіант — висотою 5 мм. Для того, щоб малюку було зручно пізнавати світ в придбаній парі, турецькі виробники пропонують моделі, які не мають швів всередині взуття. Оскільки малюк, як правило, носить взуття протягом тривалого часу, то такі пари виготовляють з якісного матеріалу — шкіри, щільного текстилю та замші. Такі особливості гарантують, що натуральна шкіра буде відмінно циркулювати повітря, а отже передбачати виникнення неприємного запаху. Також взуття з натуральної шкіри рекомендуються для осені та зими, оскільки не пропускають вологу. А текстиль і замша рекомендуються для погоди з позитивними показниками термометра.

В асортименті Мінімен представлені моделі від турецького виробника на будь-який сезон. А тут https://minimen.ua/specials/ можете обрати взуття зі знижкою.

Не варто намагатися вибрати економію або здоров'я малюка. Ознайомтеся з асортиментом від турецького виробника, щоб скористатися оптимальним співвідношенням ціна-якість.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також