Чому поліцейський у Млинові вліз у чужий будинок через вікно

1470 0

Ми у соцмережах:

Чому поліцейський у Млинові вліз у чужий будинок через вікно

На спецлінію102 надійшов тривожний дзвінок: 57-річний житель селища Млинів Дубенського району благав про допомогу. Чоловік упав у власному будинку та, на його думку, зламав ногу, бо рухатися не міг.

Отримавши повідомлення від чергового, поліцейський офіцер Млинівської тергромади Андрій Березюк одразу ж виїхав на місце. Двері в оселю виявились зачиненими, тож правоохоронець разом із колегою – ювенальним поліцейським вирішив оглянути будинок по периметру.  Одне з пластикових вікон було відкрите для провітрювання: звідти й було чутно крик господаря.

Не роздумуючи, Андрій зумів дістатися до ручки зсередини та відкрити вікно повністю. Там, у одній із кімнат, на підлозі, він побачив чоловіка. Забезпечивши йому стабільне положення, поліцейський одразу викликав «швидку» та до приїзду медиків разом із колегою залишалися біля травмованого.

Разом із медиками на місце прибули і рятувальники, адже розглядався також варіант аварійного відкриття дверей. Поліцейські допомогли лікарям доставити 57-річного чоловіка до карети швидкої допомоги та транспортувати до лікарні.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також