Чому процедура лазерної епіляції окупається?

689 0

Ми у соцмережах:

Чому процедура лазерної епіляції окупається?

Деякі косметичні процедури треба весь час повторювати, тобто, витрачати кошти знову і знову. Оновлення стрижки, кольору волосся - все це ті типові запити, щодо яких звертаються клієнти. В той же час в індустрії краси, на щастя, з'являється все більше таких процедур, які дають дуже довготривалий ефект. Наприклад, це може стосуватися лазерної епіляції, перманентного макіяжу, татуювань тощо. У випадку з епіляцією слід визнати, що жінок все частіше турбує волосся в інтимних зонах, під пахвами, на ногах. В зоні бікіні, наприклад, слід робити саме лазерну епіляцію в салонах на кшталт laserville.com.ua, щоб уникнути врослого волосся, - результату епіляції електричною апаратурою в домашніх умовах, неякісного сервісу у випадку використовування воску тощо.

Вигоди клієнта під час процедур лазерної епіляції.

Тут слід зазначити, що, не дивлячись на те, що необхідно пройти всі сеансі задля результату, насамперед річ у довготривалості ефекту. Неможливо сказати, що один раз зробивши епіляцію, клієнт одразу забуде про вросле волосся і воно взагалі просто перестане рости. В той же час можна стверджувати, що якщо буде проведено весь курс з процедур, волосся дійсно перестане рости. Переваги епіляції лазером в цьому випадку очевидні:

1. Ефект дуже помітний вже з першого разу. Наприклад, до 30%-40% волосся в зоні проведення епіляції випадає. Інші волоски стають тонкими, ламкими и менш помітними. Після завершення курсу процедур волоски перестають рости взагалі.

2. Клієнт може записуватися на різні зон в залежності від того, що йому більш актуально наразі. Наприклад, у сезон підготовки до пляжного відпочинку зона бікіні и ніг потребує все більше уваги.

3. Процедура безболісна. Спеціальні лазери розроблені по сучасним технологіям. Важливо, звичайно, щоб у клініці, де надається послуга, була можливість використовувати саме сучасні, передові технології і методики. Наприклад, апарати лазеру з системою охолодження шкіри. Саме це і надає знеболювальний ефект під час процедури. Клієнт не відчуває дискомфорт.

Чи є протипоказання для проведення сеансу епіляції лазером?

Тут слід зазначити, що моменти протипоказань існують, але їх завжди можна обговорювати зі спеціалістами. Найчастіше не можна проводити процедуру із-за засмаги, яка була раніше, ніж 2 тижні до запису на процедуру. Також не можна робити лазерну епіляцію у стані вагітності, годуванні груддю, якщо є стани імунодефіциту, гострі вірусні захворювання, цукровий діабет тощо.

Якщо ж даних протипоказань немає, епіляція стане кращим вкладенням у свій зовнішній вигляд.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також