Чому треба пити каву зі склянкою води

1097 0

Ми у соцмережах:

Чому треба пити каву зі склянкою води

Ми щодня чуємо, що для здоров’я організму треба пити достатню кількість води. Але мало хто знає, що ще важливіше випивати склянку води разом з кавою.

Важливо випивати склянку води перед ранковою кавою. Адже організм прокидається зневодненим, а кава — це сечогінний продукт, який ще більше зневоднить його. Склянка випитої води також зменшить подразнення шлунку кавою, адже має підвищену кислотність.

Склянка води, випита разом із чашкою кави, також допоможе уникнути проблем, які виникають від надлишку кофеїну. В кофеїні міститься особлива речовина — теобромін. Вона починає діяти за 25 хвилин після того, як до організму потрапила кава. Саме теобромін є причиною втоми, яку часто відчуває людина після кількох чашок цього ароматного напою. А ось склянка води допомагає позбутися неприємного ефекту.

А загалом — так навіть смачніше: більшість кав’ярень Європи, а останнім часом і заклади в Україні, додають до чашки кави склянку води. Причина проста — кава більше смакує, коли у роті немає більше жодних ароматів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також