Чому варто піти на концерт оркестру resonance?

1006 0

Ми у соцмережах:

Чому варто піти на концерт оркестру resonance?

Оркестр "resonance" є унікальною групою музикантів, зовсім не схожою на всі інші. Поки решта команд створюють шоу і вигадують нові спецефекти, вони залишаються анахоретами, які давно втекли від цивілізації, щоб займатися улюбленою справою - музикою.

1. Почути новий альбом колективу.
2. Отримати абсолютно нові враження.
3. Відкинувши шаблони, проникнути в саме серце пісень.

За словами групи, вони б і далі із задоволенням жили в самоті, але... Перешкодила одна знаменна подія - вихід нового альбому під назвою "Ультрафіолет", записаного під звуки дров, що тріскають у каміні, і дощу за вікном. І для оркестру це повинно стати новою ерою своєї власної музики. Музиканти команди "résonance" є викладачами консерваторій та заслуженими діячами мистецтв. Раніше вони у складі колективів оперних театрів і філармоній гастролювали по всьому світу, а тепер створюють унікальну музику.

Репертуар "résonance" - не просто рок-пісні, це музична скарбниця людства. І вам буде запропоновано новий, незамилений погляд на саму суть улюблених композицій. Приходьте на концерт, щоб оцінити професійний підхід, благородність альтів, шарм віолончелей, багатство скрипок, могутність контрабаса і рок-н-рольну свободу барабанів!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також