ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ Злата Огневич?

1234 0

Ми у соцмережах:

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ Злата Огневич?

1. Співачка готує для своїх шанувальників особливу програму.
2. Після успішного туру «Запали вогонь» Злату з нетерпінням чекають в десятках міст України.
3. На концерті прозвучать як нові роботи, так і ваші улюблені композиції в неповторному виконанні приголомшливою вокалістки.

Зустрічайте неповторну і чарівну Злату Огневич з новою концертною програмою! Незабутня зустріч наближається і точно стане найяскравішою подією вашої весни.

Після того як артистка виступила в безлічі українських міст в рамках свого масштабного туру «Запали вогонь», армія її шанувальників помітно збільшилася. І тепер невтомна співачка знову готова виступити для вдячної публіки з особливою програмою. Як відомо, Злата Огневич не дає двох однакових концертів. Вона прекрасно відчуває емоційний настрій залу і завжди радує виконанням пісень, які по-справжньому радують душу.

Артистка не втомлюється дивувати і підносити сюрпризи своїм шанувальникам. Злата Огневич виходила на одну сцену зі всесвітньо відомим тенором Андреа Бочеллі. У минулому році вона підкорила всіх, випустивши перший танцювальний кліп. Хіт «танцювати» потрапив в активну ротацію в Україні. Бурхливими обговореннями супроводжувалося виступ Злати на проекті «Голос країни» з композицією One Day. Приємним подарунком для шанувальників стала презентація кліпу на пісню Doмене в День всіх закоханих.
Тепер вас чекає найкрасивіше музичне шоу весни. Побачимося!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також