Чому варто придбати прожектори світлодіодної технології

585 0

Ми у соцмережах:

Чому варто придбати прожектори світлодіодної технології

Світлодіодні прожектори є енергоощадною заміною освітлювальних приладів старого типу на основі галогенних рішень. Зберігаючи високу світловіддачу, світлодіодні прожектори споживають набагато менше енергії, ніж галогенні лампи, що робить їх значно дешевшими в експлуатації. Купити якісний товар можна на сторінці інтернет-магазину LEMANSO.

Особливості продукту

Безперечні плюси світлодіодних прожекторів:

♦ Ефективні світлодіоди випромінюють світло з інтенсивністю, порівнянною зі світлом традиційних галогенів у кілька сотень ватів. Така економія означає, що витрати на покупку світлодіодного прожектора окупаються за кілька місяців або рік.

♦ Важливою перевагою світлодіодів також є їхня довговічність. У випадку світлодіодів, встановлених у зовнішніх прожекторах, та реалізованих на сайті LEMANSO, розрахунковий час освітлення становить близько 30 000 годин. Це означає кілька років ефективної роботи без необхідності заміни світлодіодів на нові.

♦ Прожектори добре працюють у комерційних та житлових приміщеннях. Популярністю користується продукція з датчиками руху для встановлення в саду, біля гаража або на прибудинковій ділянці.

♦ Часто прожектор купується для підсвічування різних об'єктів, наприклад сучасних бігбордів. При цьому технологія дозволяє створити рівень освітлення, який можна порівняти з природними джерелами. В результаті виходить чудова композиція з натуральністю відтінків.

♦ Користувачі відзначають миттєвість процесу увімкнення та вимкнення.

♦ Цей продукт небезпечний для навколишнього середовища. При його виробництві необхідні ті матеріали, які потім неважко утилізувати.

♦ Прилади не потребують постійного сервісу, а їхня робота без заміни відбувається роками. Прожектори характеризуються стійкістю до різних негативних впливів.

Дуже вигідно замінити старі джерела світла на нові – виконані за світлодіодною технологією. Зайдіть на наш ресурс та ознайомтесь із пропозицією сучасних вуличних світлодіодних прожекторів.

Переваги звернення до нашого ресурсу

Інтернет-магазин Lemanso відрізняється найдемократичнішою вартістю товарів на ринку, а також постійними знижками для клієнтів. Користування веб-каталогом робить покупку простою та зручною.

Найбільш надихає персонал магазину на розвиток позитивні відгуки замовників. Ми постійно отримуємо найкращі оцінки за якісний товар. Клієнти, які задоволені нашими послугами, є нашою найбільшою нагородою.

Попри те, що на нашому веб-сайті є все необхідне, основна увага приділяється діодним освітлювальним приладам і побутовим електроустановкам. Кожен товар, придбаний у нашому магазині, має гарантію. Гарантійний термін може коливатися від кількох місяців до року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також