Чому вигідно інвестувати у житловий комплекс Гранд Бурже

397 0

Ми у соцмережах:

Чому вигідно інвестувати у житловий комплекс Гранд Бурже

Нерухомість — найпопулярніший та найзрозуміліший в Україні об'єкт інвестування. Щоб вигідно вкластися у квадратні метри та мінімізувати можливі ризики, необхідно вибрати якісний проєкт. Уваги вартий ЖК Гранд Бурже. Новий комплекс бізнескласу будується у самому центрі Бучі, за 25 хвилин на автівці від Києва. Про всі його переваги — далі у матеріалі.

Плюси проєкту

Одна з основних переваг інвестування в нерухомість — варіативність виходу. Якщо інвестор не має бажання затримуватися, можна продати квартиру до оформлення права власності. Також є можливість здавати житло в оренду та отримувати пасивний дохід.

Але не можна залишити без уваги той факт, що не вся нерухомість швидко окупається. Є категорія менш привабливих об'єктів, відтак інвесторам необхідно ретельно проаналізувати ринок.

У найближчому передмісті столиці будується ЖК Гранд Бурже, повз який важко пройти інвесторам. Запроєктовано ергономічні 1-кімнатні, 2-кімнатні та 3-кімнатні квартири з незабутніми видовими характеристиками.

Що мотивує купувати нерухомість у новому комплексі?

  • • Привабливе розташування. Від об'єкта до станції метро «Академмістечко» — 20 км. У пішій доступності є супермаркети, ресторани, школи, дитячі садки, медичні центри. За 2,5 км знаходиться Бучанський міський парк, на території якого є озеро з набережною, велодоріжки, мотузковий парк та дитяче містечко.

  • • Безпечна територія. Забудовник подбав, щоб у новому комплексі було безпечно будь-коли. Реалізовано систему контролю доступу. За громадськими просторами цілодобово ведеться відеоспостереження. Для автомобілів резидентів облаштовано підземний паркінг із зарядними станціями для e-car. Друзі й бізнес-партнери можуть залишати транспорт у гостьовому паркінгу.

  • • Якісний сервіс. ЖК Гранд Бурже обслуговуватиме сервісна компанія Linevich Service. Компетентні фахівці візьмуть на себе завдання, пов'язані з прибиранням та озелененням території.

  • • Власна інфраструктура. До складу нового комплексу входить ТРЦ Avenir Plaza з супермаркетом Сільпо, фітнес-центром EGERGYM, кінотеатром FilMax, ігровою зоною для дітей, італійським рестораном IL MOLINO, магазинами одягу, взуття й аксесуарів, ювелірних виробів, парфумерії та косметики, техніки, такі як INTERTOP, Столична Ювелірна Фабрика, ЗОЛОТИЙ ВІК, Срібна Країна, TUSSO, PANDORA, ЛЮКСОПТИКА, CONTE, ANABEL ARTO, OBRANA, EVA, SAMSUNG, BOSCH, АЛЛО, LIFECELL, VODAFONE тощо. На території відкрився дитячий садок «Світ у кишені», а також затишний коворкінг.

Якщо ви зацікавлені в інвестиціях у будівництво, звертайтеся до відділу продажу. На офіційній вебсторінці ЖК Гранд Бурже можна замовити зворотний дзвінок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також