Чому «замінували» кафе у Здолбунові та селищну раду у Сосновому - пояснити не змогли

578 0

Ми у соцмережах:

Чому «замінували» кафе у Здолбунові та селищну раду у Сосновому - пояснити не змогли

На Рівненщині двом псевдомінерам загрожує до 6 років ув’язнення

Прокурори Здолбунівської окружної прокуратури скерували до суду два обвинувальні акти за фактами завідомо неправдивих повідомлень про замінування.

Цьогоріч у квітні до поліції надійшло повідомлення про замінування кафе у Здолбунові. На місце події виїхали усі спецслужби, втім, після обстеження території, ця інформація не підтвердилася. Особу «мінера» оперативно встановили. Ним виявився 44-річний річний здолбунівчанин.

Аналогічна ситуація сталась і в селищі Соснове, колишнього Березнівського району. Там, у червні цього року, 45- річний місцевий житель повідомив на лінію «102» завідомо неправдиву інформацію, про те, що він має намір підірвати селищну раду.
За вказаною адресою також працювали вибухотехніки, кінологи, оперативники та слідчо-оперативна група. Однак жодних вибухонебезпечних предметів вони не виявили.

Рівненська обласна прокуратура повідомляє, що такі дії з боку обвинувачених призвели до дезорганізації діяльності та безпідставного відволікання сил і засобів спецслужб. Мотивів своїх вчинків чоловіки пояснити не змогли. Досудове розслідування проводили слідчі територіальних підрозділів ГУНП в Рівненській області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також