Чорна п’ятниця — час неймовірних знижок

62 0

Ми у соцмережах:

Чорна п’ятниця — час неймовірних знижок

Black Friday — традиційний глобальний розпродаж, який дозволяє отримувати величезні знижки. Тільки декілька днів у році, поки діють умови акції, в реальних та інтернет-магазинах значно зменшуються ціни на товари. Цього року Чорна п’ятниця в у продавців розпочнеться раніше та буде діяти до 26 включно. З першого дня можна купувати гаджети, іграшки, побутову техніку, посуд та ще багато інших корисних для дому речей за неймовірно низькими цінами. 

Час, на який чекають 12 місяців

Black Friday — свято покупок, яке з’явилося сотні років тому. Попри похмуру назву, знижки на Чорну п’ятницю — найочікуваніша подія для шопоголіків по всьому світу. А для завбачливих покупців масштабний листопадовий розпродаж — це спосіб значно заощадити на подарунках до Нового року. Black Friday в багатьох країнах вважається неофіційним святом. У цей день люди навіть беруть відгули, щоб відправитися по магазинах і зробити вигідні покупки. Та й не дивно, адже деякі знижки сягають до 70%. Наприклад, торгівельні мережі пропонують дикі розпродажі:

  1. гаджетів та аксесуарів;
  2. товарів для дому і садиби;
  3. продукції для дітей;
  4. мультимедіа та телевізорів;
  5. планшетів, ноутбуків, ПК тощо.

Товари можна придбати як у фізичних магазинах, так і на сайті — від способу покупки ціна не змінюється.

Корисні поради

Щоб зберегти нерви та гроші під час загальної акційної лихоманки, не витратити всю зарплату на непотрібні, зате дешеві речі, варто прислухатись до деяких порад. Не хочете набрати зайвого в магазині — прийдіть до нього зі списком покупок. Ця порада також влучна для розпродажів, адже так легко втратити голову в оточенні вивісок «знижки до 70%». Список того, що треба придбати, стане якорем в морі шопінг-ажіотажу та допоможе вчасно зупинитися, щоб не купити те, що насправді не згодиться. Велика підмога в період листопадових розпродажів — планування витрат за кілька місяців. В кінці літа або на початку осені варто скласти власний список товарів, які хотілось би купити в Чорну п’ятницю. Час від часу можна повертатися до нього, щоб відстежувати коливання ціни. Допомагають в цій справі різні програми та застосунки для комп’ютера або телефону. Якщо є впевненість, що на розпродажі буде витрачено багато грошей, варто оформити дебетову або кредитну карту з кешбеком. Так при оплаті покупок якийсь відсоток повертається назад. Скільки саме — залежить від умов банку, в якому оформлена картка. Чорна п’ятниця викликає підвищений ажіотаж серед покупців. Найцікавіші товари часто розкуповують в перші ж години після старту акції. Тому не варто відкладати шопінг на останній день розпродажу. Головне — дочекатись певної дати, щоб насолоджуватись позитивними емоціями від вдалих покупок.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також