Чорна п'ятниця: чи варто чекати на знижки у 2024 році

75 0

Ми у соцмережах:

Чорна п'ятниця: чи варто чекати на знижки у 2024 році

Українці вже звикли до щорічного проведення Чорної п’ятниці улюбленими брендами та магазинами. Цей рік не стане винятком, акції та розпродажі плануються за графіком. Та чи буде Чорна п'ятниця настільки ж вигідною для покупців, як і декілька років тому? Якщо так, то для яких категорій товарів? Спробуємо розібратися далі в матеріалі.

Чи реальні знижки у 2024 році

З огляду на доволі важку економічну ситуацію в країні через повномасштабне вторгнення, поступове подорожчання продуктів навіть найпершої потреби та масову втрату людьми роботи, купівельна спроможність українців сильно знизилася за останні 3 роки. За наявності стабільного заробітку люди не завжди можуть дозволити собі все, що їм потрібно, адже ціни на товари ростуть швидше, ніж роботодавці перераховують заробітну плату.

Саме тому деякі знижки видаються сміховинними. Наприклад, коли магазин пропонує купити товар за зниженою ціною, яка відповідає звичайній вартості позиції ще кілька місяців тому. Проте така ситуація не з усіма товарами та послугами.

Де шукати реальну вигоду

Уже почали потихеньку складати перелік майбутніх покупок чи хоча б придивлятися до товарів у магазинах? Спеціально для вас склали список позицій, які можна буде дійсно вигідно придбати в останню п’ятницю листопада:

  1. Харчові продукти з довгим терміном зберігання. Сюди можна віднести шоколад, цукерки та льодяники, чай і каву, якісний какао-порошок, спеції, макаронні вироби та багато іншого.
  2. Одяг. Ідеться про якісні моделі з натуральних матеріалів, які можна буде носити багато років поспіль. У цій категорії можна звернути увагу не тільки на іноземні, а й на українські бренди.
  3. Дрібна побутова техніка. Подивіться пропозиції на кавоварки та кавові машини, блендери та комбайни, м’ясорубки, зволожувачі повітря й ароматичні лампи, планшети і смартфони, ручні гральні приставки тощо. До того ж таку техніку легко взяти з собою навіть у разі переїзду.
  4. Текстиль. Чорна п’ятниця — чудова нагода оновити рушники у ванній кімнаті та на кухні, придбати новий комплект постільної білизни, плед чи покривало, замовити штори чи декоративні наволочки.
  5. Ювелірні прикраси. Ціна на вироби з дорогоцінних металів майже завжди лишається стабільною, тому заради цікавості подивіться каталоги виробників прикрас.

Почніть із пошуку в інтернет-магазинах, а вже потім за потреби можна піти й по офлайн-точках продажу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також