Чорні деньки

1929 0

Ми у соцмережах:

Чорні деньки

Повним розчаруванням для рівенських шанувальників баскетболу завершилось п’ятнично-недільне протистояння нашого «Пульсара» зі своїм головним суперником на усі часи «Львівською політехнікою». І у Львові, і в Рівному «Пульсар» програв, значно ускладнивши таким чином своє турнірне становище. Тепер п’яте місце і бажаний двобій з «Миколаєвом» у плей-офф видається не таким очевидним, як це було ще тиждень тому.

«Львівська політехніка» — «Пульсар» — 82:77 (25:17, 18:23, 25:23, 14:14). Львів, 7 березня, палац спорту «Будівельник», 200 глядачів. Судді: Роман та Борис Рижики (Київ). «Львівська політехніка»: Бугаєвський (9), Чухно (5), Рябцев (16), Васильченко, Грузин (7), Ямче Фанью Тибо (11), Руссу, Дружбляк (2), Сувак (2), Дорошенко (30). «Пульсар»: Герасимчук (20), Ковалевський (12+10 підборів), Дубнюк (27), Скиданов (10), Чура, Бартош (6), Колот (2).

«Пульсар» — «Львівська політехніка» — 70:71 (23:20, 17:12, 10:18, 20:21). Рівне, 9 березня, спорткомплекс ДЮСШ №4, 800 глядачів. Судді: Роман та Борис Рижики (Київ). «Пульсар»: Герасимчук (16), Ковалевський (18), Артимович, Бартош, Дубнюк (15), Скиданов (15), Колот (6), Чура. «Львівська політехніка»: Бугаєвський (4), Чухно (10), Рябцев (5), Васильченко (6), Грузин (3), Руссу, Дорошенко (16), Дружбляк (9), Ямче Фанью Тибо (16+10 підборів+6 атакуючих передач), Сувак (2).

Повним розчаруванням для рівенських шанувальників баскетболу завершилось п’ятнично-недільне протистояння нашого «Пульсара» зі своїм головним суперником на усі часи «Львівською політехнікою». І у Львові, і в Рівному «Пульсар» програв, значно ускладнивши таким чином своє турнірне становище. Тепер п’яте місце і бажаний двобій з «Миколаєвом» у плей-офф видається не таким очевидним, як це було ще тиждень тому. У Львова ми мали вигравати, але в обох зустрічах на останніх секундах удача відвернулась від нас. Судіть самі. У виїзному матчі «Пульсар» програвав одне очко, і мав час на проведення заключної атаки, але м’яч було на рівному місці втрачено, а «тактика фолів» лише дозволила «політехнікам» досягти п’ятиочкової переваги. Щось подібне було і в Рівному. На останніх секундах Скиданов перехопив м’яч у камерунця Ямче Фанью Тибо, який цілком логічно сфолив. На жаль, Вадим влучив лише один з двох штрафних, і перевага «Пульсара» досягла двох очок. Тих кількох секунд, що залишалися до фінальної сирени, львів’янам вистачило, щоб вивести на триочковий кидок Васильченка. Описувати радість львів’ян і розпач рівнян, коли м’яч разом із сиреною влучив у кошик, буде зайвим. — Для нас поєдинки з «Пульсаром» завжди мали принциповий характер, — не приховуючи радості, сказав головний тренер «Львівської політехніки» Анатолій Заверікін. — Незважаючи на те, що ми зараз знаходимося «на дні» турнірної таблиці, наша команда була налаштована дати рівнянам бій, і нам це вдалося. Зовсім інший настрій мав наставник рівнян Сергій Шемосюк: — Зіграли ми погано, хоча могли виграти обидві гри. Баскетболісти не виконали поставлені перед ними тренерські завдання. Далися взнаки хвороби та травми (насамперед варто говорити про відсутність Сергія Ліщука, якому було зроблено операцію. — С.Т.). — Можливо, не було потрібного настрою на ігри, адже суперник зараз знаходиться серед аутсайдерів суперліги? — Можливо, хоча у нас завжди серйозне ставлення до львівської команди. Дуже складно знайти причини, чому так сталося. Трохи не вистачило впевненості. У Рівному слабко зіграли Бартош, Дубнюк, Герасимчук. Зокрема, останній чимало разів не влучав з-під кільця. Суперник же досвідчений і таких помилок не пробачає. — Що скажете про невлучені штрафні? — Важко пояснити те, чому ми не влучили аж 14 штрафних кидків. Складалося враження, що якийсь чаклун сидів над кільцем і відмахував м’яча. Турнірна ситуація для «Пульсара», як вже було сказано, вкрай ускладнилася. Аби не дозволити «Сумихімпрому» себе наздогнати рівнянам у четвертому колі, потрібно буде здобути хоча б дві перемоги. Сьогодні та у неділю рівняни прийматимуть БК «Київ» та «Будівельник». Ще вдома ми гратимемо з «Азовмашем», де шансів на виграш небагато. Решта ж — виїзди: Одеса, Южний, Дніпропетровськ, Суми, Миколаїв та Вознесенськ. Отож судіть самі, де нам вдасться «зачепитися». Результати інших матчів: «Сумихімпром» — «Динамо» — 96:87, 73:56, «Будівельник» — БК «Київ» — 83:94, 74:83, МБК «Одеса» — «Хімік» — 99:65, 95:85.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також