«Чорний квадрат» покаже у Рівному виставу, яку дивитися «жінкам без почуття гумору забороняється»

2065 0

Ми у соцмережах:

«Чорний квадрат» покаже у Рівному виставу, яку дивитися «жінкам без почуття гумору забороняється»

19 березня столична театральна студія «Чорний квадрат» презентує у Рівному виставу за однойменною п'єсою Габріелла Барілли «Медовий місяць». Як зазначають організатори, «це дуже жіночий спектакль, але, звичайно, про – чоловіків».

«Три молоді жінки збираються в переддень свята, щоб обговорити справи сердечні, і приходять до вельми несподіваних і закономірних висновків», - зазначають організатори.

У виставі буде – про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, гроші, коньяк та навіть про фалоімітатор.

Лора – впевнена у собі кокетка, завжди стоїть до чоловіка на крок ближче, ніж того вимагають пристойності. «Вона йде по життю сміючись», з легкістю завойовуючи увагу численних шанувальників. Вона знає, чого хоче, і легко домагається цього. Чоловіки - лише іграшки в її руках.

Катя - успішна ділова жінка, яка реалізувала себе в професії, але не може знайти свого «жіночого щастя». Вона розчарувалася в сучасних чоловіках, але в душі вона романтична особа, яка досі вірить в казкові happy ends і все ще чекає свого принца.

Валя  - персонаж, який несподіваним чином змінює весь хід подій п'єси. Сім років вона розігрувала спектакль під назвою «ідеальний шлюб», але тепер її терпінню прийшов кінець. І більше вона цього не допустить - свобода, свобода, свобода!

Через два тижні життя подруг докорінно змінюється. З’являється Георгій – сусід і чоловік-сюрприз.

«Вистава не призначена для людей з святенницьким ставленням до світу. Кілька разів використовується ненормативна лексика. Рекомендується до відвідування з близькими подругами або коханими. Жінкам без почуття гумору вхід категорично забороняється», - зазначають організатори.

Вистава розпочнеться о 19.00 у «Текстильнику». Квитки, вартістю від 100 грн, вже в продажі в касі палацу. Довідки за телефоном 0976452110.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також