Чорний список ранкових фруктів

1231 0

Ми у соцмережах:

Чорний список ранкових фруктів

Фрукти — справжнє джерело вітамінів і цінних мінералів, які підтримують роботу всього організму. Але не завжди вони приносять користь здоров'ю. Є фрукти, які не можна вживати натщесерце, тому що вони навантажують шлунково-кишковий тракт.

Дієтологи не рекомендують вживати банани на голодний шлунок, тому що в них міститься багато калію і магнію. Ці елементи можуть негативно вплинути на роботу серцево-судинної системи, порушивши магнієво-калієвий баланс в організмі. Плюс до всього, банани досить калорійні, тому не підійдуть на сніданок людям, які намагаються скинути зайву вагу.

У списку «заборонених» фруктів виявилася і груша. Її плоди багаті на грубу клітковину, яка не кращим чином впливає на слизову оболонку шлунка, якщо він порожній.

Виноград також не рекомендується вживати натщесерце. Він здатний викликати процеси бродіння в шлунку, які призводять до метеоризму, тяжкості й інших розладів. Крім цього, шкірка винограду дуже довго перетравлюється.

Від абрикосів і персиків варто відмовитися людям, у яких є гастрит, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки. З'їдені на голодний шлунок, вони можуть подразнювати його слизову оболонку, а це спричиняє значний дискомфорт.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також