Чотири дрони від рівнян отримала бригада, де служить депутат

1831 0

Ми у соцмережах:

Чотири дрони від рівнян отримала бригада, де служить депутат

Рівне продовжує підтримувати захисників.

 Нещодавно було передано чотири дрони Mavic 3 Thermal для 14-ї окремої механізованої бригади імені Князя Романа Великого.

Розвідувальні дрони передасть побратимам офіцер ЗСУ, депутат Рівненської міської ради Олександр Курсик.

- Ми прагнемо, щоб наші захисники відчували підтримку нашої громади. Тому ми придбали першу партію дронів (80 штук) і завершуємо їх передачу для виконання завдань на лінії фронту, - говорить секретар Рівненської міської ради, в.о. міського голови Віктор Шакирзян. - Сьогодні мені приємно передати одразу чотири дрони для героїчної бригади імені Князя Романа Великого. Головне, що ці сучасні квадрокоптери, обладнані приладами нічного бачення, допоможуть зберегти не одне життя наших бійців і допоможуть швидше вигнати ворога з української землі.

Така підтримка для військових дуже важлива. А дрони надзвичайно потрібні на передній лінії. Побратими Олександра зараз в одній з найгарячіших точок фронту, тож, за його словами, дуже допоможуть бійцям стежити за пересуваннями ворога і відбити всі його атакувальні спроби.


- Ці «пташки» дуже допоможуть хлопцям працювати на знищення ворога, особливо в нічну пору доби. Також Mavic 3 T допоможуть коригувати нашу артилерію, - розповідає Олександр Курсик. - Щиро дякуємо від всієї 14-ї бригади платникам податків нашої громади, Віктору Шакирзяну та колегам-депутатам, які проголосували за виділення коштів саме на закупівлю саме цих дронів. Від військових є надзвичайно позитивні відгуки, саме про цю модель, це реальна підтримка наших підрозділів на передовій.

Незабаром завершується процедура закупівлі ще 56 дронів цієї ж моделі. А на кінець січня в місті планують оголосити ще додаткові тендери на суму в 50 мільйонів гривень. Загалом же на минулій сесії міської ради було прийнято масштабну програму з придбання дронів для ЗСУ на безпрецедентну суму в 500 мільйонів гривень.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також