Чотири роки дитячих візків не крастиме

1053 0

Ми у соцмережах:

Чотири роки дитячих візків не крастиме

Рівненський апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції стосовно 31-річного жителя Здолбунівщини за вчинення ним крадіжок та незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Маючи непогашену судимість за вчинення умисних злочинів, в грудні 2016 року з горища і підїзду будинків мешканців Здолбунова та Рівного він викрав дитячі коляски. Крім того, правоохоронцями в травні та червні 2017 року у останнього було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс».

Райсуд визнав здолбунівця винним у крадіжках та незаконному зберіганні наркотиків та призначив 4 роки позбавлення волі, але від відбування покарання засудженого було звільнено з іспитовим строком 3 роки.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повдомила, що не погоджуючись із таким рішенням суду в частині призначеного покарання, що не відповідало ступеню тяжкості вчинених кримінальних правопорушень та особи обвинуваченого, прокурор подав апеляційну скаргу. І Рівненський апеляційний суд скасував попереднє рішення суду в частині призначеного покарання та виніс новий вирок, відповідно до якого злодія засуджено до 4 років позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також