Чубай без голови

4719 0

Ми у соцмережах:

Чубай без голови

Конфлікти навколо земельних питань у міській раді Рівного стають з кожним роком все більш запеклими. Дійшло до того, що депутат Олександр Чубай публічно висловив тривогу щодо своєї безпеки. Саме так він витлумачив погрозу "відірвати голову", яка була нібито зроблена йому Романом Греськом, начальником міського управління Держземагентства. Тож ціна землі у Рівному невпинно зростає і, якщо вірити депутату Чубаю, вимірюватиметься кількістю відірваних депутатських голів.

Чубай_Гресько

Олександр Чубай та Роман Гресько
"Якщо зі мною щось станеться, знайте, хто у цьому буде винен", — заявив під час сесії міської ради Рівного депутат Олександр Чубай, звинувативши Романа Греська, начальника міського управління Держземагентства, у погрозах "відірвати голову". Ось як виглядав конфлікт зі слів обох його учасників. Олександр Чубай, депутат міськради Рівного: — Гресько взяв мене за горло і тричі повторив, що зробить все, щоб відірвати мені голову. Це був не жарт. Бо усмішки на обличчі Греська не було, а була агресія. Зі скаргами на погрози Греська буду звертатися у правоохоронні органи. Адже вірю у серйозність його намірів. Чубай Михайло
Депутат Олександр Чубай
Роман Гресько кілька років готував проекти рішень для міськради Рівного, припинив це робити тільки після зауваження нашої комісії. Також він візував усі проекти рішень, які стосуються земельних питань. Робить це і надалі, хоч не має на це права. І я неодноразово на цьому наголошував. Жодних особистих претензій до Греська я не маю. Навіть поважаю його як людину. Але треба припинити вчинення ним незаконних дій. Нині готую підбірку проектів рішень, де своїми підписами Гресько порушує законодавство. Скажімо, він пише на проекті — відмовити у наданні ділянки, хоч за законом людина має право її отримати. Вважаю, що цим Гресько впливає на думку депутатів при прийнятті рішень. Роман Гресько, начальник міського управління Держземагентства Рівного: — Конфлікт виник давно, бо нотаріус Чубай і начальник управління Гресько мають різні погляди на певні земельні питання. І доки я в Рівному працюватиму, ці питання будуть вирішуватися за законом, а не так, як хоче Чубай. На сесії міськради Чубай проходив повз мене. Я до нього: "Проходьте, Олександре Степановичу". А він вискочив і давай кричати: "Гресько мені погрожує, що голову відірве". Хоч такої фрази з моїх уст насправді не було. Але думаю, що з такою поведінкою і справді колись-таки хтось відірве.
Мирослава ШЕРШЕНЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також