Чугунніков хоче піти, але не пускають?

3229 0

Ми у соцмережах:

Чугунніков хоче піти, але не пускають?

Не вщухають розмови про те, що голова облдержадміністрації Віталій Чугунніков написав заяву на звільнення. Хоч офіційного підтвердження цій новині немає.

Чугунніков

Віталій Чугунніков
Голова Рівненської ОДА працює останнім часом непублічно і з тривалими перервами — у Віталія Чугуннікова є проблеми зі здоров'ям, тож він багато часу проводить на лікарняних. Цього тижня пан Чугунніков на роботі. Підлеглі кажуть, що проводить наради, але, знову ж таки, працює, не виходячи зі свого кабінету. Не буде голови ОДА й на сесії облради цієї п'ятниці. Хоч його присутність була б необхідною, адже депутати голосуватимуть за зміни до бюджету і практично нададуть ОДА можливість самотужки розподілити майже 20 млн. грн. бюджету розвитку. Частина депутатів вже не погоджується за ці зміни голосувати. Віталій Чугунніков мав би особисто переконати обласних обранців у "важливості цього документа для області". Але місце у президії займе його перший заступник Юрій Приварський, який, власне, останніми місяцями майже одноосібно і представляє керівництво ОДА. Втім, навіть якщо заява на звільнення є, невідомо, чи підпишуть її в Адміністрації президента. Бо ж кого Порошенко призначить на місце Чугуннікова до виборів? Кандидатів підібрати можна, але кадрові питання президентської партії часто блокують у Кабміні, який, як відомо, під впливом "Народного фронту". Власне тому, припускають, Олексій Муляренко досі не є заступником голови Рівненської ОДА. Хоч подання на його призначення голова подав ще близько двох місяців тому. Олександр Корнійчук, керівник апарату Рівненської ОДА:
— Віталій Семенович працює. Можу запевнити, що ніякої заяви на звільнення нема. Голова був на лікарняному минулого місяця, проте зараз він у доброму здоров'ї, проводить наради. На сесію обласної ради він, скоріше за все, не прийде. Від президента надіслали запрошення на участь у засіданні регіональної ради України. Саме того дня. Такі ж запрошення мали надійти голові Рівненської обласної ради та Рівненської міської ради.
Алла САДОВНИК.