Credit-Pro - яким чином оперативно отримати мікрокредит?

713 0

Ми у соцмережах:

Credit-Pro - яким чином оперативно отримати мікрокредит?

З постійним розвитком сучасних технологій кредити, видані онлайн, стали популярними серед населення. Подібні позики надаються в мікрофінансових організаціях. Отримати гроші ви зможете за 15 хвилин. Подібна система зробила онлайн позики доступними. На даний момент ними користується кожен 8 громадянин.

Переваги онлайн кредитів

Головні переваги онлайн позик:

— Лояльне ставлення до клієнта, тільки 2 умови: наявність українського громадянства і вік старше 21 років.

— Мінімум документації: знадобиться лише паспорт.

— Вам і вашим близьким не буде ніхто дзвонити для того, щоб перевірити особу.

— Можливість взяти кошти, не виходячи з дому.

— Отримати необхідну грошову суму можливо за 5-20 хвилин.

— Зручний графік роботи. Отримати гроші можливо ввечері або у вихідний.

— Не потрібно вказувати мету видачі кредиту.

Послугами МФО дуже часто користуються ті, кому складно отримати гроші в банку. Це жінки в декреті, люди без офіційного працевлаштування, пенсіонери, фрілансери і студенти. Навіть люди з поганою кредитною історією, можуть розраховувати на схвалення позики.

Сервіс кредитування Credit-Pro

Інтернет-сервіс Credit-Pro дає можливість отримувати позику на будь-які потреби буквально за п'ять хвилин.

Насамперед необхідно визначити термін кредиту і суму, далі - відповісти на кілька запитань. Відвідувачі сервісу заповнюють заявку, вводять номер телефону, ПІБ, номер і серію паспорта. Цього буде достатньо, щоб заявка надійшла в систему і була розглянута автоматично.

За умови, що відповідь буде позитивною - клієнт прикріплює пластикову карту і укладає договір. Потім гроші перераховуються на карту. Цей процес оформлення мікрокредиту займе не більше 10 хвилин. Якщо рішення щодо позики буде негативне - подати заявку є можливість через 30 діб.

Повторний кредит онлайн можна оформити зі свого особистого кабінету, заповнювати заявку вже не знадобиться. Просто вкажіть суму і термін, і, коли попередній кредит був закритий, ви з легкістю отримаєте новий.

Онлайн-сервіс гарантує безпечну співпрацю і конфіденційність всіх даних клієнта. Ми не розкриваємо дані третім особам, інформація захищена з використанням цифрових протоколів.

Умови сервісу

В Credit-Pro (https://credit-pro.com.ua) дуже лояльно ставляться до клієнтів, тут дуже високий показник схвалення, висока швидкість видачі грошових коштів і найпростіші умови. Під час першого звернення можна отримати від 500 до 3000 гривень, на термін від 7 до 30 діб.

Постійним користувачам буде доступна сума 10000 гривень. Процентна ставка при цьому для всіх однакова, але бувають спеціальні пропозиції, які дозволяють її знизити.

Дуже важливо своєчасно повернути позику, оскільки при простроченні нараховуються відсотки, при цьому ваша кредитна історія буде зіпсована.

У разі якщо клієнт не має можливості погасити кредит вчасно, слід оформити пролонгацію. Це буде доступно з першого дня прострочення позики, оформити пролонгацію можливо через особистий кабінет. При цьому потрібно сплатити відсотки за кредитом, і термін повної сплати буде перенесений.

Діяльність здійснюється згідно з розпоряджень Нацкомфінпослуг від 22.11.2018 номер 2031


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також