Далай-лама вперше відповість на запитання українців

717 0

Ми у соцмережах:

Далай-лама вперше відповість на запитання українців

Далай-лама відповість на запитання українців у прямому ефірі

 

Лауреат Нобелівської премії миру Далай-лама XIV — гуманіст і захисник прав людини, взірець стійкості та милосердя — проводить онлайн-зустрічі з жителями різних країн. Нещодавно вони відбулися у Великобританії, Тайвані, Індії.

20 жовтня з 6.30 до 7.30 Далай-лама XIV вперше поспілкується в прямому ефірі з українцями, повідомляє прес-служба освітнього співтовариства EdCamp Ukraine.

Онлайн-зустріч не присвячено релігії, говорити Далай-лама буде на теми миру, освіти, пандемії.

"Витоки цієї ідеї з'явилися в лютому 2019 року, коли делегація освітнього співтовариства EdCamp Ukraine, до якої входять представники шкільної освіти з усіх куточків країни, відвідала Малий Тибет в Індії", - повідомили в EdCamp Ukraine.

Участь у бесіді візьмуть Лілія Гриневич, експертка з освітніх політик, міністерка освіти і науки України (2016-2020); Тарас Тополя, фронтмен гурту «Антитіла»‎ та друг Фонду ООН у галузі народонаселення; Наталія Мосейчук, телеведуча каналу «1+1», кураторка проєкту «Право на освіту».

Запитання Далай-ламі можна відправити на сайті edcamp.org.ua до 10.00 18 жовтня.

Спілкування відбуватиметься українською й англійською мовами, забезпечуватиметься синхронним двомовним перекладом та перекладом жестовою мовою.

 Здійснюватиметься відеозапис прямого ефіру, який потім буде доступний для вільного перегляду.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також