Далекобійник з Рівненщини не помітив, як став учасником смертельної ДТП на Житомирщині

2910 0

Ми у соцмережах:

Далекобійник з Рівненщини не помітив, як став учасником смертельної ДТП на Житомирщині

На автодорозі Дубрівка – Висока Піч під час зустрічного роз’їзду сталося дотичне зіткнення вантажного «Mercedes-Benz Actros» з напівпричепом під керуванням 27-річного жителя Рівненщини з автомобілем «Chery Tiggo 8», яким керував 39-річний житомирянин.

Ніхто з водіїв транспортних засобів не постраждав, а керманич вантажівки продовжив свій рух, за його словами, навіть не помітивши удару. Його поліцейські зупинили уже впродовж пів години.

Тим часом після зіткнення з вантажівкою кросовер зачепив одного з двох пішоходів, які в цей час йшли  по краю дороги. На жаль, травми, отримані внаслідок ДТП, виявились несумісними з життям потерпілого, як з’ясувалось, 17-річного жителя с. Соболівки. Хлопець загинув на місці пригоди.

 

Всі обставини та причини, які призвели до трагічної ДТП, встановлюють слідчі . Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також