Далі без Валявки?

1629 0

Ми у соцмережах:

Далі без Валявки?

Президент міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне», засмучений останнім результатом команди, заявив, що йде з посади. Останньою краплею у рішенні Володимира Валявки став виліт «Кардинала» з Кубка України.

Причому програли підопічні Сергія Піддубного за сумою двох матчів клубу з першої ліги — «АРПІ» (Запоріжжя). Якщо поразку на виїзді 2:3 ще якось можна було сприйняти, то домашній розгром 1:4 викликав обурення у багатьох вболівальників.

Після гри на своїй сторінці у ФБ Володимир Валявка написав: «Розчарований сьогоднішнім результатом. Розчарований сьогоднішньою грою. Розчарований роботою головного тренера. Розчарований відсутністю результату протягом 11 сезонів в Екстралізі. Дякую всім, хто допомагав та допомагає клубу! Дякую вболівальникам! Вибачте, кого образив, особливо суддів! Вірю, що команда буде перемагати! Але далі без мене».

Припинивши боротьбу в Кубку України, «Кардинал» продовжує її в Екстралізі. На першому етапі плей-офф суперником рівнян буде «Титан» з Покровського. Серія триватиме до трьох перемог, починаючи з 24 березня. Можливо, у разі позитивного результату Володимир Валявка і змінить своє рішення. Принаймні у 2015 році після завершення сезону він вже йшов з президентства, але восени все ж передумав і повернувся.

Нагадаємо, до Рівного Володимир Валявка перебрався у 2010-му. Тоді відбулося об’єднання клубів МФК «Рівне» та «Кардинал» (Львів) в єдину команду. З тієї пори п. Валявка є президентом об’єднаного рівненсько-львівського клубу. Паралельно він у Рівному активно займається політикою. Нині Володимир Валявка очолює екологічну комісію облради, представляючи там «Свободу».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також