Данильчук хотів пересісти на Lexus, а Кондрачук — на Tesla?

1996 0

Ми у соцмережах:

Данильчук хотів пересісти на Lexus, а Кондрачук — на Tesla?

З квітня керувати «Автобазою», підприємством, яке забезпечує службовими автомобілями чиновників та обласних депутатів, призначили колишнього військовослужбовця Олександра Ковальчука — з ним уклали контракт на три роки. Новий директор просив мільйон на розвиток підприємства. Однак обласна рада відмовила. З’явились підозри — чи не на нові автомобілі плануються ці кошти.

Сергій Кондрачук, голова Рівненської облради:

У нового керівника багато завдань. По-перше, в гаражі обвалилася частину даху. Більше того, підприємство має заборгованість по захищених статтях, які також треба гасити. Оскільки це комунальне підприємство, то будемо йому допомагати. У мене є бачення, як зробити так, щоб автобаза почала заробляти кошти, коли отримає ліцензію на певні види робіт з обслуговування автомобілів. Щодо мільйона гривень, то це був всього лиш пункт в інвестиційній програмі. Нових автомобілів поки я купувати не планую.

Олександр Ковальчук, директор КП «Автобаза»:

Обласна рада поки виділила 450 тисяч гривень. За ці гроші будемо ремонтувати дах в гаражі. Адже у лютому під вагою снігу 200 м. кв. даху завалилося. Зробимо це швидко до сезону дощів. Також погасимо заборгованість перед нашими працівниками із заробітної плати, заплатимо за комунальні послуги та земельний податок.

Щодо нових автомобілів, то поки такий складний коронавірусний час, нічого купувати не плануємо. Голова облради Сергій Кондрачук їздить на Volkswagen Passat, якому вже тринадцять років. Перший заступник Сергій Свисталюк користується Toyota Camry 2009 року випуску. Заступника голови Олексія Бучинського возять на Skoda superb. Усі автомобілі 2008-2009 років випуску, немає нічого нового. Попередній голова Рівненської облради Олександр Данильчук хотів трохи оновити автомобільний парк. Планувалося придбати для потреб керівництва ради Lexus. Але як про це стало відомо громадськості, то від цієї ідеї відмовилися. На мою думку, зараз це уже недоцільно. Потрібно пересідати на Tesla.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також