Данильчук прикриває сідницю

3038 0

Ми у соцмережах:

Данильчук прикриває сідницю

Запекла передвиборча кампанія не завадила головним її учасникам в особі голови облдержадміністрації «регіонала» Василя Берташа, голови обласної ради «батьківщинівця» Олександра Данильчука, народного депутата-»нашоукраїнця» Віктора Матчука та ще групи їм подібних вирушити разом на відкриття сезону «полювання на копитних». У результаті «вполювали» Данильчука, якому набій картечі, призначений для кабана, влучив, як висловились медики, «у верхню частину стегна».

Після того як інформація про поранення обласного голови потрапила у стрічки новин місцевих та всеукраїнських засобів масової інформації, учасники полювання усі разом втратили пам’ять. Разом із ними напад амнезії стався з керівниками медичних закладів, мисливських господарств, правоохоронних органів. Першим за кілька днів після пригоди прийшов до пам’яті сам Олександр Данильчук, який тепер стверджує, що ніякого поранення взагалі не було, а травму того самого місця він отримав, вигулюючи власних собак. Можна зрозуміти мисливця, який не з власної волі опинився у ролі кабана. Сподіваємося, що цей випадок навчить чогось наших співгромадян, які, не встигнувши посісти хоч якусь владну посаду, одразу ж стають завзятими мисливцями у компанії таких самих, як і вони. Не виключено, що тепер вони добре думатимуть, перш ніж йти з зарядженими рушницями до лісу в такому товаристві. Бо ж на подібних полюваннях можуть випадково влучити не лише у «верхню частину стегна». Особливо слід задуматись Олександру Данильчуку, який то в автомобільній аварії травмується, то в бійку потрапить біля нічного клубу, то на полювання невдало вирушить. Берегти треба власну… так, саме її. Політик все ж таки.

Коментарі Лісівники: — Спершу все йшло за планом — загонщики погнали кабана на мисливців. Далі чи то звір побіг не туди, де його очікували, чи то самі мисливці були погано організовані, в результаті чого опинилися один в одного на лінії вогню. Від пострілу, здійсненого головою однієї з районних рад картеччю (великий шріт діаметром більше 5 мм), постраждав Олександр Данильчук. Одна із шротин потрапила чи то у стегно лівої ноги, чи то в сідницю. Усім стало не до полювання, і кабану вдалося втекти. Олександр Данильчук (у понеділок): — Зі мною все нормально, я справлюсь. А взагалі, звідки така інформація? Це ж усе на рівні «баба бабі сказала»? Як ще не кажуть, що кабан на мене напав і задавив, чи що взагалі мене застрелили? Можу тільки підтвердити, що був на відкритті сезону полювання на Дубровиччині і що в компанії зі мною був Василь Берташ. Олександр Данильчук (у вівторок): — Я дійсно поранив ногу, однак не на полюванні й не від мисливської зброї. Вже після полювання неподалік Сарн пішов вигулювати собак і випадково у лісі загнав у ногу скалку. Олег Сало, начальник УМВСУ в Рівненській області: — За публікаціями в пресі ми зареєстрували повідомлення про можливе вогнепальне поранення голови обласної ради Олександра Данильчука, і зараз проводимо відповідну перевірку. Передусім опитаємо лікарів обласної лікарні, чому вони не повідомили про цей факт у міліцію, якщо потерпілий дійсно потрапив до них з вогнепальним пораненням. А також заступник начальника карного розшуку нашого управління має взяти пояснення особисто у п. Данильчука про те, де, за яких обставин і яку саме травму він отримав. Про результати перевірки ми згодом обов’язково повідомимо засоби масової інформації. А поки направили повідомлення тільки у Міністерство внутрішніх справ щодо резонансної інформації та вжиті заходи з її перевірки. Володимир Кисіль, головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні: — Перевірки міліції ми не боїмося, бо якщо вона щось «таке» і з’ясує, то питання в неї виникнуть не до нас. І ось чому. Так, дійсно Олександр Данильчук вже одужує, але ще продовжує перебувати в нашому медзакладі. Проте у нас він тільки доліковує залишкові явища нещодавно перенесеної пневмонії. Щодо якоїсь травми, яку він отримав, то я лише чув обидві версії — і про те, що його начебто підстрелили десь на полюванні, і про те, що він сам собі загнав скалку під час прогулянки в лісі. Але можу сказати напевне тільки те, що одразу після того він звернувся за першою меддопомогою не до нас, а в районну лікарню. І саме там йому зробили невеличку операцію та видалили якесь стороннє тіло. Олександр Грицкевич, заступник головного лікаря Сарненської ЦРЛ: — Голова обласної ради Олександр Данильчук справді звертався до нас за допомогою, але з чим саме — сказати не можу. Медичний діагноз конфіденційний — це таємниця приватної особи, яку я не маю права розголошувати без її згоди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також