Данильчук у Польщі шукає ділових партнерів для Рівненщини

1230 0

Ми у соцмережах:

Данильчук у Польщі шукає ділових партнерів для Рівненщини

Голова обласної ради Олександр Данильчук 24-25 вересня перебуватиме у Любліні як учасник VII Конгресу ініціатив Східної Європи

Це щорічний масштабний захід, який збирає спеціалістів-практиків у сфері транскордонної співпраці, є платформою для діалогу представників різних галузей, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також неурядових організацій.

Цього року учасники конгресу візьмуть участь в обговоренні десятка тем, які стосуються регіонального партнерства, інновацій та бізнесу, науки та освіти, культури та туризму. Дискутуватимуть також на предмет історичної спадщини та примирення, що неабияк актуально саме в наш час. Організатори конгресу мають на меті вибудувати міцну регіональну співпрацю в контексті спільної історичної та культурної спадщини.

В рамках конгресу відбуватиметься Форум партнерів, де учасники матимуть можливість започаткувати нові спільні проекти розвитку.

Голова обласної ради Олександр Данильчук висловив сподівання, що участь у конгресі відкриє нові можливості для подальшого співробітництва Рівненщини та Республіки Польща, вдасться налагодити корисні та цікаві для нашого регіону зв’язки, а також обмінятися досвідом та зрозуміти тенденції, в якому напрямку рухається сьогодні Східна Європа.

VII Конгресі Ініціатив Східної Європи цьогоріч має особливий статус, адже проходить у рамках спеціальних заходів з нагоди 100-річчя відновлення незалежності Польщі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також