Данильчук вручив Трачуку нагороди

1096 0

Ми у соцмережах:

Данильчук вручив Трачуку нагороди

Голова облради Олександр Данильчук вручив нагороди до Всесвітнього дня благодійності.

Цінний подарунок Рівненської обласної ради – годинник - сьогодні отримав президент Благодійного фонду «Юрій Трачук та партнери». З Юрієм Трачуком особисто зустрівся голова ради Олександр Данильчук та подякував за вагомий внесок у розвиток меценатства на Рівненщині.

До слова, Міжнародний день благодійності у світі відзначають 5 вересня. БФ «Юрій Трачук та партнери» брав участь в організації цілої низки доброчинних акцій, переважно соціального спрямування «Портфель до школи», «Лікарням - майбутнє», «Підтримуємо спорт – маємо здорове покоління», «Велик - медику», «Чужих дітей не буває» та інших.

В рамках благодійної діяльності партнери Фонду надають допомогу сиротам та безпритульним, зокрема, на лікування; здійснюють підтримку медзакладів області; допомагають спортивним клубам і командам; забезпечують українською літературою сиротинці та інклюзивні центри, здійснюють волонтерську діяльність на Донеччині та Луганщині.

Відтак, Почесні грамоти та Подяки Рівненської обласної ради Олександр Данильчук передав і партнерам Фонду, повідомляє пресслужба обласної ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також