Данильчук з Бучинським роздавали нагороди

1386 0

Ми у соцмережах:

Данильчук з Бучинським роздавали нагороди

Голова обласної ради Олександр Данильчук та його заступник Олексій Бучинський сьогодні привітали колектив Головного управління ДСНС України у Рівненській області з різдвяно-новорічними святами. Кращим працівникам за підсумками року вручили найвищі нагороди обласної ради.

Цінними подарунками - годинниками та почесними грамотами й відзнаками нагородили п'ятьох рятувальників.

Начальник головного управління Сергій Крук подякував обласній раді за плідну та конструктивну співпрацю упродовж 2018 року. Він наголосив на тому, що обласна рада завжди йде на зустріч управлінню та підтримує рятувальників у їхніх починаннях.

Голова обласної ради Олександр Данильчук відзначив, що одним із головних здобутків минулого року є відновлення будівництва пожежного депо на вул. Князя Володимира у Рівному. Зрушити з місця довгобуд вдалося саме завдяки злагодженій співпраці керівництва області та управління. Є усі підстави сподіватися, що об'єкт завершать уже в поточному році.

Олексій Бучинський також подякував рятувальникам за професіоналізм, за готовність кожної миті виконувати свій обо'вязок та побажав кожній родині здоров'я, добробуту та мирного неба.

Після нагородження керівники обласної ради оглянули пожежно-рятувальну техніку, яка є на озброєнні рятувальників рівненського гарнізону.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також