Данильчук звільнив двох керівників медичних комунальних закладів на Рівненщині

4219 0

Ми у соцмережах:

Олександр Данильчук та голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук підписав розпорядження про звільнення головного лікаря обласної клінічної лікарні Івана Зими та комунального підприємства «Аптека «Ліки» Олександра Іванова.

У пана Зими ще у березні закінчився контракт.  Олександр Данильчук своїм розпорядженням продовжив його перебування на посаді. Але не на три місяці, як міг би відповідно до законодавства, а тільки на місяць.

Іван Зима

Іван Зима ще буде головним лікарем до 16 квітня. Далі керуватиме обласною лікарнею, поки конкурсна комісія не обере нового керівника, заступниця п.Зими Лариса Обуховська.

Зазначимо, що навколо обласної клінічної лікарні відбувається боротьба за крісло головного лікаря. Головними кандидатами на посаду називають Івана Зиму та керівника Здолбунівської ЦРЛ, а також депутата облради Владислава Сухляка.

Владислав Сухляк

Олександр Данильчук в інтерв’ю РВ зазначив, що пан Зима має більші шанси очолити заклад. Втім, домовленості між депутатськими фракціями, які формують нині більшість в облраді, тривають.

Щодо звільнення Олександра Іванова, то, як йдеться у розпорядженні голови облради, він написав заяву на звільнення. Останній робочий день для пана Іванова припаде на 18 квітня.

Виконуватиме обов’язки директора підприємства заступниця Віта Кректун.

Комунальна «Аптека Ліки» має кілька відділень у Рівному, зокрема при лікарнях, проте декларує менше 10% прибутку на рік, що не до вподоби обласним депутатам.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також