Чоловік давав поліцейським хабара, щоб відпустили п`яну дружину, яка скоїла ДТП у Зарічному

1988 0

Ми у соцмережах:

Чоловік давав поліцейським хабара, щоб відпустили п`яну дружину, яка скоїла ДТП у Зарічному

Житель Вараського району намагався за хабар поліцейським відкупити нетверезу дружину від адмінвідповідальності.

20 червня, близько 14-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жителя селища Зарічне про ДТП в дворі будинку на вулиці 1-го Грудня.

Поліцейським групи реагування патрульної поліції заявник пояснив, що знайома йому водійка буса, яка імовірно перебуває в стані сп’яніння, допустила зіткнення із припаркованим авто «ВАЗ 2101» та зникла з місця події.

«Opel Vivaro»із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, поліцейські виявили за місцем проживання 40-річної порушниці, жительки села Чернин. Поспілкуватися із поліцейськими вона вийшла разом із чоловіком. Обоє за зовнішніми ознаками перебували в стані алкогольного сп’яніння. Натомість жінка запевнила, що вживала спиртне вже після скоєної ДТП. Від огляду на стан сп’яніння вона відмовилася.

Під час складання адмінматеріалів за скоєння ДТП, залишення місце ДТП та за вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю, 49-річний чоловік запропонував хабар. Попри попередження про кримінальну відповідальність він поклав 600 гривень на пасажирське сидіння службового авто.

Слідчо-оперативна група задокументувала надання неправомірної вигоди службовій особ та вилучила гроші.

Тепер правопорушниці загрожує штраф у значній сумі. Санкція частини 4 статті 130 КУпАП передбачає накладення штрафу на водіїв у розмірі 34 000 гривень або адмінарешт на п’ятнадцять діб із позбавленням права керування транспортними засобами на три роки. А її чоловікові може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також