Де можна буде носити камуфляж?

2238 0

Ми у соцмережах:

Де можна буде носити камуфляж?

Група нардепів зареєструвала законопроект, яким передбачено заборонити носити офіційний військовий камуфляж і державні нагороди сучасної України всім, хто не має на це права.

Зараз за незаконне носіння держнагород передбачений штраф – від 17 до 34 грн, а то і зовсім усне попередження. Якщо запропоновані норми будуть ухвалені, штрафи підвищать в 100 разів.

Один з авторів законопроекту нардеп Андрій Тетерук пояснив: “Ми бачимо спроби шахраїв бути схожими на військових, силовиків, які захищають країну. Аферисти переодягаються у військову форму, надягають бойові нагороди, на які не мають ніякого права, і використовують все це для отримання посад або матеріальної допомоги. Ми ж прагнемо того, щоб такі шахраї, такі асоціальні громадяни були покарані. Упевнений, що в парламенті не будуть затягувати з цим питанням”.

На запитання про те, як бути, наприклад, мисливцям або рибалкам, які часто носять камуфляжну форму і цінують її за зручність, нардеп Тетерук відповів: “Для полювання є відповідна форма, яка, до речі, краще робить мисливця непомітним для звіра”.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також