Де пенсіонеру взяти гроші

449 0

Ми у соцмережах:

Де пенсіонеру взяти гроші

Людині похилого віку гроші потрібні не менше, ніж молодій. У пенсіонерів багато побутових проблем. Іноді не вистачає коштів на предмети першої необхідності. І виникає питання, де взяти невелику суму до чергової пенсійної виплати.

На жаль, саме цій категорії громадян позики видають неохоче. Але є й ті організації, що готові йти назустріч літній людині. Це МФО, де не має обмежень на максимальний вік позичальника. Ми поговоримо про те, як знайти такі організації і за якими критеріями обирати, щоб не зробити помилку. Найпростіше рішення — скористатися допомогою сайту credits.com.ua.

Багато МФО пропонують невеликі гроші на короткий час. Це дуже зручно, коли потрібно позичити кошти на декілька днів до пенсії. Мінімальні показники можуть коливатися в межах 100-300 гривень на термін від 1 дня. Максимальна сума позики у середньому складає 10-15 тисяч гривень. Ніяких додаткових документів, крім паспорту та ідентифікаційного податкового номеру, від клієнтів не запрошується. Відсотки за користування кредитом в середньому складають близько 2% за кожний день. В багатьох організаціях для постійних клієнтів передбачено пільги.

Звернутися до МФО — гарне рішення. Але пенсіонери нечасто їм користуються. Людині похилого віку, яка ще й має проблеми із здоров’ям, буває важко відвідати будь-який офіс, навіть якщо він знаходиться за кілька кварталів від будинку. З перевагами Інтернету більшість пенсіонерів майже не знайома, тому складні пошуки у мережі для них теж часто є недосяжними. До того ж викликає питання ситуація, коли гроші потрібні терміново в незручний час, або якщо потрібна маленька сума. Але все це легко вирішується.

Багато МФО обслуговують клієнтів цілодобово і без вихідних, тому скористатися їх пропозиціями можна у будь-який момент. Зорієнтуватися серед багатьох компаній допоможе спеціалізована платформа Позики та кредити України. На сайті представлені організації, що приймають заявки незалежно від часу доби і дня тижня та оперативно їх обробляють. Весь процес, від звернення до компанії до переказу коштів, виконується в дистанційному режимі. Гроші надходять на картку позичальника.

Користуватися сайтом зручно навіть людям з мінімальним знанням сучасних технологій. Інформація подана у стислому форматі. Всі основні характеристики відвідувач бачить безпосередньо на сторінці переліку МФО. Для ознайомлення з подробицями треба натиснути на відповідну кнопку, щоб розгорнути детальний опис умов та вимог.

Радимо уважно вивчати умови позики і зважувати особисті можливості до того, як укласти угоду з організацією. Брати суму, більшу ніж передбачалося спочатку, тільки тому, що її запропонувала МФО, — велика помилка, яка може створити багато проблем. Серед багатьох пропозицій найбезпечнішими є ті, де є функція пролонгації. Вона дозволить подовжити термін дії договору без пені та штрафів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також