Де пройти навчання з пожежної безпеки?

665 0

Ми у соцмережах:

Де пройти навчання з пожежної безпеки?

Діяльність будь-якої організації та промислового підприємства пов'язана з необхідністю дотримання правил пожежної безпеки. Але недостатньо лише знати правила поводження з технікою, потрібно мати відповідні дозвільні документи, які підтверджують кваліфікацію.

Необхідність вивчення правил пожежної безпеки

На промислових підприємствах, діяльність яких пов'язана з підвищенням температури, досить часто виникають пожежі. Це відбувається через недотримання правил пожежної безпеки, а також нехтування певними правилами та матеріалом, що викладений в інструкції. Щоб мати можливість працювати на таких підприємствах, потрібно пройти навчання з пожежної безпеки та скласти тестування.

Наразі можна знайти велику кількість учбових центрів, де проводяться навчання з робітничих професій. Навчання створене на базі профтехучилищ, але існують окремі організації. Проте людині, яка працює, досить важко підбирати вільний час для проходження навчання. Працівники можуть мати сім'ю, тому не мають великої кількості часу, щоб регулярно відвідувати навчальний центр. Оптимальним варіантом в такому випадку стане проходження навчання онлайн.

Переваги навчання з пожежної безпеки онлайн

Перш за все, це заощадження часу, адже можна обрати будь-який зручний проміжок часу. Не потрібно підлаштовуватися під навчальний матеріал та очікувати, коли збереться ціла група, бо заняття можуть проводитися в індивідуальному порядку. Команда Inbez пропонує доступ до великої кількості навчальних матеріалів, простоту їх вивчення. Це не лише письмові матеріали, але й цікаві відео та презентації, що дозволяють краще запам'ятати матеріал та скласти тест.

Кому знадобиться навчання з пожежної безпеки:

  • Керівництво підприємства
  • Відповідальні за пожежну безпеку у приміщенні

Щоб отримати знання, достатньо мати доступ до інтернету. Знання від Inbez надаються абсолютно безкоштовно, що дозволяє зменшити витрати часу на пошук необхідної інформації. Після навчання потрібно скласти відповідний тест, який підтвердить ваші знання. Щоб здійснювати трудову діяльність, потрібно отримати відповідний сертифікат та документ, який підтверджує проходження навчання. Це документ державного зразка, який допоможе влаштуватися на роботу.

Професії, діяльність яких пов’язана з вогнем, наприклад, газозварювальники, або машиністи коксоштовхачів, в обов'язковому порядку повинні мати дозвільні документи. Адже від знання правил пожежної безпеки залежить збереження здоров'я та життя на робочому місці. Крім того, відповідні посвідчення знадобляться для пред'явлення інженерам та інспекторам з охорони праці.

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також