Де в Києві піца з безкоштовною доставкою?

686 0

Ми у соцмережах:

Де в Києві піца з безкоштовною доставкою?

Сьогодні піца – одна з улюбленіших страв людства. Розуміючи це, багато ресторанів прагнуть заробити на любові клієнтів до смачної їжі. Проявляється це тільки в наданні високого сервісу, а й у впровадженні платної доставки. Звичайно, частина клієнтів готова заплатити додатково 100-200 грн., щоб отримати піцу. Але деякі люди роблять інакше – вони обирають інший ресторан, який безкоштовно надає цю послугу. Наприклад, Monopizza у Києві ніколи не бере гроші з клієнтів за доставку страв.

Піцерії, які безкоштовно доставляють їжу

Кожна людина має право самостійно вирішувати, на яких умовах їй замовляти піцу. Буває й таке, що немає бажання вивчати інформацію про існуючі заклади. Тому люди обирають перше кафе, що попалося, і оформлюють там замовлення, навіть якщо доставка є платною. Їх можна зрозуміти, адже у Києві близько 450 піцерій та самостійно знайти заклад, який безкоштовно доставляє смачну піцу, не завжди вдається. Але тепер настав час дізнатися назви піцерій, де здійснюється безкоштовна доставка їжі:

♦ Monopizza;

♦ Pizza House;

♦ Pizza33;

♦ Ikura;

♦ Casta.

Гурмани зазначають, що шеф-кухарі вищезгаданих закладів готують чудову на смак піцу. Скрізь дотримуються канонів італійської кухні.

Мінімальна сума замовлення

 

Замовляючи їжу додому, багато клієнтів звертають увагу на те, що послуга доступна при дотриманні певних умов. Як правило, це мінімальна сума замовлення. Її необхідність обумовлена тим, щоб унеможливити доставку одиничних товарів, що мають низьку ціну. Наприклад, не маючи обмежень, люди можуть замовити лише один чай або сік вартістю 20-30 грн. Кур'єру не складно доставити напій, але через такі замовлення заклад буде змушений збільшити час доставки. І тоді іншим клієнтам доведеться чекати на замовлення замість 30 хвилин не менше 3 годин.

Серед київських піцерій найменшу мінімальну ціну для замовлення встановлено в ресторані Monopizza, і вона становить 150 грн. Щоб скористатися безкоштовною доставкою з кафе Pizza House, клієнтам потрібно замовити страви загальною вартістю від 199 грн. Практично така сама ціна встановлена у ресторанах Pizza33 та Ikura – 200 грн. Трохи більше доведеться витратити, замовляючи їжу з кафе Casta, там мінімальна сума замовлення складає 250 грн.

Швидкість доставки страв

Не всі заклади здатні швидко доставляти їжу. Часто буває так, що замовлень багато, а кур'єр лише один. І клієнти змушені отримувати страви у порядку черги через завантаженість працівників. Непоодинокі ситуації, коли кур'єр затримується в пробці або його автомобіль ламається. Тому, замовляючи їжу в ресторані з доставкою, час її очікування може зайняти як 1, так і 2 години. Про це оператор, як правило, повідомляє в процесі оформлення замовлення. Тільки в ресторані Monopizza завжди задіяно кілька кур'єрів, тому страви будуть доставлені без запізнень у термін від 30 до 60 хвилин.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також