Дебати відбудуться: Віктор Шакирзян підтвердив участь у дебатах на «Рівне 1»

2482 0

Ми у соцмережах:

Дебати відбудуться: Віктор Шакирзян підтвердив участь у дебатах на «Рівне 1»

Віктор Шакирзян підтвердив свою участь у дебатах на найрейтинговішому телеканалі Рівного. У відеозвернення, яке оприлюднено на фейсбук-сторінці кандидата, він заявляє, що обов'язково прийде на теледебати, які відбудуться в п’ятницю, 20 листопада, в ефірі телеканалу «Рівне 1».

Сьогодні ж Віктор Шакирзян, лідер "Рівне Разом", виїхав на термінову зустріч з керівництвом МОЗУ та представниками Комітету ВР з питань здоров'я нації.

Напередодні в програмі «На часі» пан Віктор наголошував на крайній необхідності встановлення у Рівному кисневої станції. З цього приводу він звернувся до профільного комітету Верховної Ради та до керівництва МОЗ. Все тому, що після передачі до Рівненської міської лікарні кисневих балонів лікарі наголосили на критичній ситуації з постачанням кисню у медичні заклади Рівного.

Сьогодні, 19 листопада, керівництво міністерства погодилось на зустріч з Віктором Шакирзяном. Відтак він негайно вирушив до Києва, адже життя і здоров’я рівнян є пріоритетним напрямком у роботі кандидата на посаду міського голови Рівного.

Нагадаємо, нещодавно на кисневій станції центральної міської лікарні виникла надзвичайна ситуація — тиск почав критично падати. Проблему потрібно було вирішено завдяки підключенню до системи постачання кисню кисневих балонів, які напередодні за підтримки Віктора Шакирзяна передали у власність лікарні.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також