Дебютував на Мальті ексфорвард «Вереса»

1045 0

Ми у соцмережах:

Дебютував на Мальті ексфорвард «Вереса»

Колишній форвард рівненського "Вереса" став гравцем мальтійської "Санта-Лючії".

Контракт 29-річного футболіста атаки з клубом Санта Лючія розрахований до літа 2023 року. Перебрався в клуб він на правах вільного агента, повідомляє Спорт на районі

Нагадаємо, торік Гегедош покинув рівненський "Верес". Також він виступав за «Минай», «Металіст 1925», «Ужгород» та «Перемога», проте за останню він не провів жодного поєдинку.

Читайте також:  «Верес» припинив співпрацю з форвардом

Останнім часом Роберт Гегедош виступав за клуб з Вірменії Пюнік. На його рахунку за пів року шість матчів та один гольовий пас.

Санта Лючія після першого кола веде боротьбу за виживання, йдучи на передостанньому місці із відставанням від рятівного 11 місця в 9 очок. Тренує команду 52-річний італійський спеціаліст Вінченцо Потенца.

Вже 7 січня Робі дебютував за нову команду у 15 турі БОВ Прем'єр ліги Мальти у виїзній грі проти ФК Бальцан.

Санта Лючія зуміла забити першою на 14-ій хвилині завдяки старанням Гегедоша - його удар з-за меж штрафної прийняла на себе стійка, а партнер Родрігеш був першим на добиванні. Однак втримати позитивний результат команда закарпатця не зуміла і поступилась 3:1.

Місцеве ЗМІ «Times of Malta» високо оцінило дебютну гру свалявського нападника поставивши йому найвищий бал у його команді - 6,5. Наступний матч Санта Лючія проведе 15 січня у Кубку Мальти у гостях проти Флоріана.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також