Декрет Ундіра, похмілля поліцейських та готель Юсюка

1757 0

Ми у соцмережах:

Декрет Ундіра, похмілля поліцейських та готель Юсюка

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про несподівану заяву першого заступника голови Рівненської ОДА Віталія Ундіра та детальніше про претендента на посаду голови Рівненської ОДА Віталія Коваля.

А ще у цьому номері – про наливайки у Рівному, будівництво багатоповерхівок замість ринку та чому у місті не штрафують за перевищення швидкості.

Ми розкажемо, що будує підприємець Юсюк біля «Блюзу» у центрі Рівного, що буде на місці «Русани», чи встановлять світлофор між двома ринками у центрі Рівного, коли у місті дофарбують «зебри» та які світлофори з’являться у Сарнах.

Ви дізнаєтеся, чому НАЗК зацікавилося рівненським фіскалом Зайцевим, на що збирають гроші рідні Гранітного та чому рівняни не можуть потрапити у власні квартири.

А ще у цьому номері – про дідуся, в якого забрали мрію – бути похованим біля доньки на кладовищі у Рівному, та про родинний конфлікт за землю, в який втягнули шпанівську ОТГ.

Шукайте також історію про Надію Косміаді, новини рівненського спорту та фоторепортаж зі святкових вихідних у Рівному.  

 Шукайте свіжий номер «Рівне вечірнє» у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також