День активний і непередбачуваний. У будь-якій ситуації намагайтеся бути самим собою: астропрогноз на 18 липня

735 0

Ми у соцмережах:

День активний і непередбачуваний. У будь-якій ситуації намагайтеся бути самим собою: астропрогноз на 18 липня

 

Овен
Сидячий спосіб роботи і життя дається взнаки. Не навантажуйте зайвий раз спину. Зірки радять відпочити за містом, подихати свіжим повітрям і одержати порцію позитиву.

Телець
Потрібно переглянути своє харчування. Шлунок вже давно волає про допомогу. Посидьте трохи на дієті. Фрукти та овочі теж мають бути суворо дозовані. Бажаний відпочинок на природі, але без шашлику..

Близнята
Якщо душа вимагає змін - не відмовляйте їй у цьому. Намагайтеся більше часу проводити в компанії людей, з якими вам комфортно і цікаво. Активні види спорту підуть на користь.

Рак
Не варто починати жодних кардинальних змін. Бурчання родичів щодо побутових питань настрою не додасть. Відпочинок всією сім'єю допоможе зняти напругу і поліпшить настрій.

Лев
Уникайте конфліктів і не намагайтеся щось комусь довести. Фізичні навантаження повинні бути помірними. Увечері запросіть гостей – дружня обстановка допоможе  розслабитися.

Діва
Не варто відволікатися на дрібниці, а краще зосередитися на важливих справах. У самотніх буде шанс завести нові романтичні стосунки. Душевна компанія ввечері додасть оптимізму.

Терези
Утримайтеся від з'ясування стосунків з коханою людиною і сім'єю.. Оздоровчі процедури – чим потрібно зайнятися цього дня. Головне, щоб все виконувалося з бажанням, а не через «не можу».

Скорпіон
Звичайний і нічим не примітний день. Комусь працювати в поті чола, а хтось буде валятися на пляжі. Не намагайтеся перекроїти «маршрут» цієї доби під свої інтереси. Увечері постарайтеся відновити сили.

Стрілець
Ви будете сповнені сил і енергії, щоб підкорити світ. Щасливий день обіцяють зірки сімейним людям. Все йде чудово, а мрії легко втілюються в реальність. Грошовий дощ вже близько.

Козеріг
Сміливо можете вирушати на природу або в гості. Сприятливий день для нових знайомств. З приводу здоров'я переживання виявляться більш надуманими, ніж реальними. Але пройти медогляд і здати аналізи не завадить.

Водолій
Стосунки з коханою людиною будуть теплими і романтичними - бережіть їх. Сьогодні ви сяєте від радості й любові. Навіть фінансові проблеми вас не турбують, адже не в грошах щастя.

Риби
Сьогодні настрій на нулі, робити нічого не хочеться, а телефон взагалі відключений. До вечора все кардинально зміниться. Енергія буде бити через край. А душевна компанія додасть оптимізму.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також