День гри. Найтитулованіший клуб України, який треба перемогти

1104 0

Ми у соцмережах:

День гри. Найтитулованіший клуб України, який треба перемогти

Найтитулованіший жіночий баскетбольний клуб країни знову приїжджає до нашого міста. Вже сьогодні, у четвер 7 березня, о 19:00 у спорткомплексі ДЮСШ-4 матч жіночої Суперліги БК “Рівне” проти дев’ятиразового Чемпіона України, запорізької “Козачки-КПУ”.

Саме матчем с запоріжанками рівнянки розпочали сезон. Тоді, в грі-відкриття сезону рівнянки здобули упевнену перемогу 68:54. Але наступного дня у тому самому Запоріжжі, але вже у малому, більш тісному залі, підопічні тоді ще Олени Жержерунової взяли реванш 67:56. Ще одного разу команди грали у Рівному. На початку грудня підопічні Валерія Жартуна були сильнішими 70:53.

Не будемо лукавити на рахунок найтитулованішого клубу, адже всі заслуги – це відгомін минулого. Зараз же “Козачка-КПУ” є дебютантом жіночої Суперліги, і одним з аутсайдерів. Лише три перемоги при двадцяти трьох поразках та восьме місце турнірної таблиці з дев’яти команд. Окрім перемоги над БК “Рівне”, “Козачка-КПУ” також зуміла по одному разу обіграти “Вінницькі Блискавки” 72:58 та, доволі несподівано одеський “Інтерхім-ОСДЮСШОР” 76:71. В останніх матчах найближчі суперниці рівнянок дають бій усім своїм опонентам. Наприклад, “Козачка-КПУ” двічі поступилася “Франківськ-ПНУ” з однаковим результатом 77:73. Не просто було львів’янкам, які обіграли запоріжанок 67:60 та 75:66. Відзначимо і важкий реванш того ж “Інтерхіма” в Одесі 57:54. Тож, недооцінювати суперниць не варто, але перемога в цьому матчі дуже необхідна для БК “Рівне” в боротьбі за місце у плей-оф.

Нагадаємо, що вже у неділю, 10 березня, о 12:00 у спорткомплексі ДЮСШ-4 відбудеться ще один надважливий матч для нашої жіночої команди БК “Рівне”. Про суперника годі й казати “Чайка-ДЮСШ” з Бердянська.

Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх своїх вірних уболівальників прийти та підтримати команду, а для наших прихильників з інших міст та країн традиційно пропонуємо насолодитися переглядом матчу у відеотрансляції! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також