День міста Костопіль: святковий концерт відбувся за підтримки компанії «Свиспан Лімітед»

1736 0

Ми у соцмережах:

День міста Костопіль: святковий концерт відбувся за підтримки компанії «Свиспан Лімітед»

12 липня Костополю виповнилося 238 років. Тисячі жителів вийшли на площу, щоб разом відсвяткувати день народження рідного міста. Увесь день відбувалися цікаві культурні, спортивні та розважальні заходи, а ввечері «Зорі запалили» хедлайнери свята гурт «Без обмежень». Святковий концерт відбувся за підтримки компанії «Свиспан Лімітед» - лідера з виробництва деревостружкових та ламінованих плит в Україні.

Традиційно день міста Костопіль відзначають у день православного свята Святих Апостолів Петра і Павла, тож ранок розпочався зі святкової літургії у храмах міста.



На стадіоні «Колос» відбулася першість Костопільської ОТГ з футболу серед юнаків.


На площі Шевченка атмосферу свята створювала дітвора, для якої організували цікаві флешмоби, танці та конкурси.


На сцені виступили дитячі колективи Костопільського будинку школяра та будинку культури.


Інтелектуали Костопільського центру «Сузір’я» позмагалися на турнірі з шахів та шашок.


У повітрі витав пряний запах української кухні, адже просто неба діяв ярмарок на вулиці Грушевського

Громадська організація «Сонячний промінь» презентувала на ярмарку ляльки-мотанки, свічки та інші сувеніри ручної роботи, виготовлені дітьми з особливими потребами.

Розважали містян актори пантоміми.



Друга частина урочистостей відбувалася на великій сцені у центрі міста, де жителів та гостей розважав гурт “GudzikBand”, Dj X-Ray та талановита рівнянка, фіналістка "Голосу діти 5" Дарія Бугайчук.

Офіційна частина свята розпочалася о восьмій вечора, зі сцени костопільчан вітали керівники міста та області. Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль відзначив цінними подарунками відомих діячів міста: Дмитра Шевчука - старшого тренера Костопільського ліцею-інтернату спортивного профілю, Анатолія Павлика – завідувача відділення та інтенсивної терапії Костопільської лікарні інтенсивного лікування.

Звання почесного громадянина міста Костопіль одержав завідувач терапевтичного відділення Костопільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Андрій Лукашевич. Відзнакою «За вагомий внесок у розвиток міста і громади» нагородили директорку Костопільського будинку школярів та юнацтва Зінаїду Дітлашок. Отримали відзнаки батьки найбільш багатодітної родини громади Світлана та Богдан Скоцькі, котрі виховують 14 дітей, а також шестеро випускників шкіл громади, які одержали найвищі бали на ЗНО-2021.

За активну меценатську діяльність та реалізацію соціально-культурних проєктів на підтримку громади міста Костопіль було відзначено деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед». Традиційно компанія долучилась до організації Дня міста та святкового концерту.

.

Найбільш очікуваним у цей день був виступ відомого гурту «Беz обмежень». Хлопці вже не вперше виступають у Костополі, тож подякували містянам за палку підтримку, а соліст гурту Сергій Танчинець привітав зі сцени чудове місто з днем народження.


 

Фото: Олександр Никончук, Дана Мельничук, Рівненська ОДА

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також