«День молоді 2010»: із здоров’ям та симфонічним роком

2213 0

Ми у соцмережах:

 «День молоді 2010»: із здоров’ям та симфонічним роком

Рок-легенди, симфонічний оркестр і різнофахові безкоштовні консультації — усе це лише частковий перелік заходів, які готує міська влада для активного залучення рівнян до масового святкування Дня молоді 27 червня.

Власне, різноманітні святкові, культурні та спортивні заходи розпочнуться ще напередодні. Задіяні будуть практично всі майданчики міста, але в першу чергу парк ім. Шевченка, пляж озера Басівкут та майдан Незалежності.

”Велика консультація” Переважно експертно-юри­дич­на і, що головне, — безкоштовна консультація буде облаштована у центрі Рівного на бульварі Незалежності. Тут, в окремій зоні, під навісами, зберуть експертів і фахівців з широкого кола питань: представників БТІ, фахівців молодіжного житлового кредитування, міського центру зайнятості, управління соціального захисту, Комітету захисту прав споживачів, управлінь освіти, культури і спорту. Суть проекту — надати безкоштовні й фахові консультації всім бажаючим і насамперед — молодим людям, які в життєвих ситуаціях часто розгублюються, не знаючи, як потрапити до потрібних кабінетів, не маючи належного досвіду спілкування з посадовцями, не знаючи, як відстоювати власну позицію і т.п. ДЕ/КОЛИ: Бульвар Незалежності, 27 червня, з 13.00 до 18.00

”Молодий і здоровий» + Ноутбук Упродовж двох днів — 26 та 27 червня — молоді люди зможуть пройти нескладні, але фахові експрес-обстеження свого здоров’я. Зокрема, можна буде визначити індекс маси тіла, зробити аналіз крові на цукор, виміряти артеріальний тиск, перевірити роботу серця, легень та щитовидної залози. Усе це — швидко і безкоштовно. Кожен, хто успішно пройде таку перевірку, отримає позитивний висновок від терапевта і стильний іменний сертифікат із написом «Молодий і здоровий». Крім того, кожен такий сертифікат буде мати свій унікальний порядковий номер і ввечері під час святкового концерту серед усіх власників таких сертифікатів буде розіграно ноутбук. ДЕ/КОЛИ: Медичні обстеження — майдан Незалежності, 26 червня, з 11.00 до 16.00; 27 червня, з 13.00 до 18.00.

”Рок-легенди у Рівному” А це має стати потужним мистецьким акордом всього свята. Симфонічний оркестр «Бревіс», три молоді рівненські тенори, хор музучилища та рок-гурт нашого унікального гітариста Віталія Салімона кілька місяців тому дали в театрі єдиний концерт, представивши низку рок-хітів у надзвичайно цікавому виконанні. — Я була на цьому концерті і вже тоді загорілася ідеєю при нагоді показати цю програму максимально великій кількості рівнян — на сцені у центрі міста — як подібне роблять іноді в Європі. І ось така нагода випала, — каже заступник міського голови Галина Кульчинська. Художній керівник проекту Геннадій Фіськов зізнається, що й мріяти не міг про подібну імпрезу. Він каже, що для всіх музикантів це буде надзвичайна подія. Організатори ж сподіваються, що й рівнянам цей концерт сподобається. Важливо, що всі музиканти та співаки погодилися виступати безкоштовно. Однак місту доведеться заплатити 20 тис. грн. за сцену та спеціальне звукове і світлотехнічне обладнання. ДЕ/КОЛИ: Майдан Незалежності, 27 червня, з 19.00 до 22.00


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також