День рибалки відомі рівняни відзначили на Волині

1662 0

Ми у соцмережах:

День рибалки відомі рівняни відзначили на Волині

День рибалки, або професійне свято працівників рибного господарства, в Україні відзначається щороку у другу неділю липня. Цього року свято припадає на 12 липня. Втім, найбільше День рибалки люблять святкувати рибалки-любителі. Святкуючи, вони з'їжджаються сім'ями до водойм і змагаються у вилові риби.

Депутат Рівненської міської ради Олександр Курсик разом зі своїм кумом-екснардепом Юрієм Вознюком, рідними та друзями  у ці вихідні рибалив на Волині.  

- День Рибака!  Трофейне озеро Кричевичі. За добу: карп 5700, амур 3600, карп 5600, амур 6700 (на фото). Усіх зі Святом! - прозвітував депутат у Фейсбуці. 

Єдина повністю рівноцінна спортивна водойма в Європі - озеро Кричевичі у Ковельському районі Волині - гарантує відмінний улов та впевненість в хорошій рибалці. Новачки зможуть пройти короткий курс по техніці ловлі та спробувати свої сили, а професійні спортсмени мають реальні шанси поборотись за призи на змаганнях. Якщо вірити рекламі та рибалкам, які там побували, то в цьому прекрасному куточку природи вас не залишать байдужими: мальовнича місцевість; ліс, озеро, джерельна вода; здоровий відпочинок на природі; цікава флора та фауна; комфортні місця для риболовлі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також