День свого міста рівненські атомники святкуватимуть два дні і запрошують усіх на фестиваль у Вараш. Буде цікаво!

1620 0

Ми у соцмережах:

День свого міста рівненські атомники святкуватимуть два дні і запрошують усіх на фестиваль у Вараш. Буде цікаво!

Усіх охочих запрошують 11-12 вересня на День міста Вараш та щорічний фестиваль «EnergyArtFest», що реалізується у межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду та  Державного агентства розвитку туризму.

Об'єднавшись разом, команди організаторів ГО «Агенція сталого розвитку міста» та Вараської міської ради, у співпраці з Рівненською ОДА, Рівненською АЕС та групою компаній «Алатир-Інвест» готують яскраву дводенну мистецьку програму святкування Дня міста Вараш та проведення фестивалю «EnergyArtFest», під гаслом «Мистецтво як панацея».
Для всіх мешканців та гостей міста Вараш відбудуться різноманітні заходи, які цікаві будуть кожному. На майдані Незалежності виступатимуть зірки талант-шоу «Голос країни» Юлія Тимочко та Галина Куришко, гратимуть відомі музичні гурти LATEXFAUNA, ADAM, ХAC та подарунок від Вараської міської ради - KOZAK SYSTEM. Планується проведення танцювальних майстер-класів з hip-hop, tap-dance, художній воркшоп та street-art, батл брейк-дансерів та шоу паркуристів, і звісно - нічна дискотека від Dj Micik Gonibez. А ще: кінопоказ під відкритим небом, творчі майстер-класи для дітей, креативні фотозони для селфі, гастрономія та багато-багато запальних цікавинок.
Не пропустіть наймасштабнішу подію року у Вараші!
Відчуйте енергію мистецтва знову!
 
Офіційні сторінки:

Instagram - https://www.instagram.com

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також