Департамент будівництва та архітектури Рівненської ОДА отримав начальника

2709 0

Ми у соцмережах:

Департамент будівництва та архітектури Рівненської ОДА отримав начальника

Виконуючий обов’язки начальника Департаменту будівництва та архітектури Віталій Кардаш очолив відомство. 23 березня, в понеділок, вже приступить до обов’язків.

 Відповідний наказ підписав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. В наказі йдеться:

«Відповідно до статей 31, 33, 40 Закону України «Про державну службу», статті 11 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на підставі розпорядження голови обласної  державної адміністрації від 19 березня 2020 року № 34-к «Про визначення переможця конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «Б» - директора департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації», та згідно з поданою заявою:

1. Призначити з 23 березня 2020 року КАРДАША Віталія на посаду директора департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації у порядку просування по службі з посади  начальника управління дорожнього господарства департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу.

2. Встановити Кардашу Віталію посадовий оклад згідно із штатним розписом та  взяти до уваги, що йому присвоєно 6 ранг державного службовця».

Довідка РВ

Віталій Кардаш народився 15 вересня 1981 року. Має повну вищу освіту, закінчив Український державний університет водного господарства  та природокористування  за спеціальністю "Менеджмент організацій". Має диплом магістра менеджменту.

Трудову діяльність  розпочав  у 2003 році.

Має досвід роботи в бізнесі: у банківській сфері, теплоенергетиці, автомобільній та аграрній сферах, зокрема. Був фінансовим директором у групі компаній «Укрлендфармінг», яка займається вирощуванням зерна, вироблянням яєць, молока та м’яса, переробкою їх на різні види продуктів харчування та транспортуванням на ринки для споживання в Україні та у понад 40 країн світу.

В червні 2018 року призначений на посаду начальника управління дорожнього господарства департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації.

Минулого року наприкінці вересня почав виконувати обовязки директора департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також