Депозитні вклади для фізичних осіб у Банку Львів

215 0

Ми у соцмережах:

Депозитні вклади для фізичних осіб у Банку Львів

Мати власні заощадження на випадок тяжкої хвороби, форс-мажору чи іншої складної ситуації в родині важливо. Все більше українців замислюються про те, щоб відкрити депозит в банку України. Це один із найзручніших та найпопулярніших способів зберегти гроші від інфляції, коливань курсу. Рахунок може бути в гривні чи іноземній валюті, з різним механізмом виплати відсотків.

Депозит передбачає, що клієнт банку вносить певну суму на особистий рахунок у встановлений для конкретної програми період. Фінансова установа, своєю чергою, отримує прибуток із цих грошей та виплачує власнику відсотки. Останні зазвичай фіксовані, визначаються залежно від виду вкладу, терміну дії, мінімальної суми. Такі заощадження є цілком безпечними й здатні перетворитися на гарне джерело пасивного доходу.

Як обрати вигідну пропозицію

У кожного банку є власні пропозиції щодо депозитів, але всі програми більш-менш схожі одна на одну. Здебільшого пропонують строкові вклади, які найбільше відповідають запитам та вимогам клієнтів. Одні можна розірвати раніше визначеного терміну, інші передбачають зберігання грошей на рахунку рівно стільки, скільки вказано в договорі. Якщо зняти кошти раніше, призначається штраф.

Депозити бувають із щомісячною виплатою відсотків та капіталізованими. У першому випадку отриманою сумою можна вільно користуватися. Це і є пасивний дохід. Саме такі пропозиції має Банк Львів. При капіталізації відсотки лишаються на рахунку, а його загальний розмір поступово збільшується. Якщо хочеться отримати гарний прибуток, краще відкрити довгостроковий депозит від 6 місяців. У гривні ставки вищі, ніж у доларах.

Щоб зберегти та збільшити кошти, потрібно вибрати надійну фінансову установу. Банк Львів пропонує послугу відкриття вкладів для фізичних та юридичних осіб. Має іноземний капітал, є учасником Фонду гарантування вкладів. Для кожного клієнта обирають максимально вигідні умови співпраці. Діє декілька активних програм, серед яких можна знайти найкращу пропозицію для себе чи підприємства. За потребою надаються консультації.

Який депозит обрати

Перед вибором вкладу потрібно визначитись із сумою першого внеску. Порогові значення відрізняються залежно від програми. Також необхідно обрати валюту. Як уже писалося вище, найбільші ставки діють на рахунки, відкриті в гривні. Можна мати також доларовий або євровий рахунок. Банк Львів пропонує декілька варіантів депозитів:

  • • «Вільна земля». Спеціальна програма, розроблена не лише для збереження коштів, а й для допомоги країні. Частина суми від імені власника перераховується на користь благодійного фонду для допомоги в розмінуванні земель країни;

  • • «Строковий». Найнадійніша пропозиція. Термін – від 1 місяця до року, мінімальна сума – 2 500 грн, відсотки виплачуються щомісячно. Є послуга автоматичного подовження;

  • • «Пенсійний». Допоможе заощадити людям похилого віку;

  • • «Ощадний рахунок». Тут є можливість дострокового зняття та вільного поповнення коштів.

Розрахувати відсотки можна на сайті.

Джерело: Сайт www.banklviv.com


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також