Депутат Кириллов пропонує інвесторам забрати корецьку лікарню водного лікування

1499 0

Ми у соцмережах:

Депутат Кириллов пропонує інвесторам забрати корецьку лікарню водного лікування

Підприємство "Рівне-Буд-Груп" хоче викупити напівзруйновану будівлю Корецької обласної лікарні водного лікування і збудувати чотириповерховий сучасний корпус для проживання хворих.

Прохання інвесторів розглядала комунальна комісія облради. За словами представника підприємства, корпус за певну плату надаватиме послуги проживання для пацієнтів, там буде басейн, довжиною  25 метрів, та деякі інші послуги. На водне лікування пацієнти ходитимуть до лікарні.

У будівництво інвестор хоче вкласти 1,5 млн доларів і просить облраду не тільки продати будівлю, а й збільшити ділянку ще на 20 соток, щоб можна було збудувати заплановане.

Депутат Михайло Кириллов зазначив, що ефективніше було б вкласти кошти у саму лікарню. Зазначив, що обласна рада віддасть інвестору лікарню, аби той зробив комфортні умови для пацієнтів, модернізував базу.

Лікарня тоді запрацює, як аналогічні заклади за кордоном.

В іншому випадку, зазначив пан Кириллов, інвестор вкладе кошти лише у будівлю, яка не відомо, чи приноситиме дохід, бо ж найцінніше там - саме вода, яка належить лікарні. А сама лікарня залишиться з проблемами, кошти на вирішення яких доведеться шукати в обласному бюджеті.

Представник інвестора зазначив, що вони вивчали питання і наполягають на будівництві корпусу.

Депутати комунальної комісії рекомендували лікарні розпочати поділ земельної ділянки, щоб додати 20 соток, про які просить інвестор.

Будівлю, на місці якої буде новий корпус, продаватимуть через аукціон.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також