Депутат Ковальчук покликав на Полісся Нацгвардію

2005 0

Ми у соцмережах:

Депутат Ковальчук покликав на Полісся Нацгвардію

У вівторок нацгвардійці уже встановили свої пости в урочищі Гальбин, де незаконно видобувають бурштин.

 Володимир Ковальчук, депутат обласної ради від Радикальної партії, повідомив, що для того, щоб допомогти протидіяти незаконному видобутку бурштину, на Полісся повернулася Нацгвардія:

- У відповідь на звернення Рівненської обласної ради та мої неодноразові звернення до вищого керівництва держави маємо однозначну та чітку їхню позицію: допомогти навести порядок в урочищі Гальбин Сарненського району. Та з допомогою поліції і Національної гвардії України локалізувати «махновщину» та той незаконний бурштиновий бізнес, який ці махновці розвели. Адже їм це приносить багатомільйонні прибутки в іноземній валюті, а державі та нашій області натомість - знищення природи та позбавлення запасів корисних копалин, якими мають користуватись у легальний спосіб ще багато майбутніх поколінь.

Володимир Ковальчук сьогодні побував в урочищі Гальбин на Сарненщині і написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

- Друзі, повідомляю надважливу новину: сьогодні в урочище Гальбин на Сарненщині для охорони території зайшли сили Національної гвардії України. Тільки що особисто побував на блокпості Національної гвардії у цьому урочищі та поспілкувався з представниками Нацгвардії, котрі саме заступили на чергування. Коли бачиш результати своєї боротьби, то розумієш, що все вийде, якщо докласти зусиль. Чимало людей переконувало мене у тому, що, мовляв, нічого я самотужки не досягну… Та я завжди вважав і нині вважаю, що й одна людина може розпочати боротьбу, а тоді до неї доєднаються ті, кому не байдуже. Дякую всім, хто долучився, хто нас почув та відреагував на обурливу ситуацію з незаконним видобутком бурштину в урочищі Гальбин Сарненського району. Передусім хочу висловити вдячність міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, котрий відреагував на наше звернення щодо незаконних дій у цьому урочищі. Також велика подяка начальнику ГУНП в Рівненській області Валерію Самчуку та усім іншим людям, які долучилися до того, щоб зупинити беззаконня, котре відбувалося в цьому урочищі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також