Депутат Ковальчук «завів» гроші на Здолбунівщину

1896 0

Ми у соцмережах:

Володимир Ковальчук

Володимир Ковальчук, депутат обласної ради, вважає залучення коштів з бюджетів різних рівнів до його рідного району одним з головних завдань у своїй депутатській діяльності.

 На своїй сторінці у Фейсбуці Володимир Ковальчук написав: — За півтора року депутатської каденції вдалося «завести» на Здолбунівщину доволі значні суми. Без перебільшень, досі жоден з моїх колег-попередників — депутатів облради таких коштів до району не залучав. Зокрема, за моєю пропозицією цьогоріч з обласного бюджету до Здолбунівського району надійшло: 262 тис. грн. на капітальний ремонт покрівлі та частини приміщень будівлі Здолбунівського районного історико-краєзнавчого музею; понад 186 тис. грн. на будівництво водопроводу по вул. Кармелюка та пров. Попова у Здолбунові; майже 539 тис. грн. на капітальний ремонт даху приміщення головного корпусу Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ст. №5. Загальна сума коштів, спрямованих на ці об’єкти, становить близько 987 тис. грн. Також як член екологічної комісії Рівненської обласної ради, успішно лобіював виділення коштів на втілення природоохоронних заходів, зокрема на будівництво каналізаційної мережі мікрорайону «Осада»; будівництво ліній водовідведення по вул. Мартинівка, Польова, Б. Тена, Івасюка, пров. Щепкіна та Комунальний у Здолбунові; будівництво очисних споруд для КЗ «Урвенський психоневрологічний інтернат». Загальна сума коштів, які будуть спрямовані на ці об’єкти, складає понад 5,4 млн. грн. Натомість з державного бюджету за підтримки однопартійців — народних депутатів з Радикальної партії Олега Ляшка до Здолбунівського району вдалося залучити понад 5 млн. грн.! Наразі Кабінетом Міністрів, згідно з відповідним розпорядженням, виділено 20% від необхідних сум на проведення робіт на об’єктах. Тож вчора на позачерговій сесії Здолбунівської районної ради депутати внесли зміни до районного бюджету, серед іншого, збільшивши його на 2030000 грн. за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Зокрема, за моїми пропозиціями, на капітальний ремонт будівлі Здолбунівської музичної школи з держбюджету буде спрямовано 438 тис. грн., на капітальний ремонт покрівлі будинку культури у с. Івачків — 238 тис. грн., на реконструкцію приміщення клубу в с. Миротин — 354 тис. грн. Згодом буде профінансовано й інші 80% необхідних сум, і згадані об’єкти будуть повністю завершені. табл

Тобто загалом на Здолбунівщину тільки протягом цього року «зайде» понад 11 мільйонів гривень! Це без врахування коштів, залучених мною у 2016 році, а саме 1,2 млн. грн. на встановлення енергоощадних вікон у моїй рідній Здолбунівській ЗОШ І-ІІІ ст. №6 та близько 8,6 млн. грн. на побудову дороги Новосілки-Тайкури-Оженіно. А це доводить, що усі справи, за які ми разом з однопартійцями беремося, обов’язково доводимо до кінця! Дуже вдячний куратору нашої області народному депутату Андрій Лозовий, усій фракції РПЛ у Парламенті та особисто нашому лідеру Олегу Валерійовичу Ляшку за сприяння. Свого часу, на виборах 2015 року, серед всіх районів області наша партія мала найвищу підтримку саме на Здолбунівщині. Тому Здолбунівському району мої однопартійці у Парламенті приділяють особливу увагу і підтримують ті найнагальніші запити сьогодення, від яких залежить рівень соціально-економічного розвитку нашого краю. Я ж і надалі надаватиму свої пропозиції щодо будівництва та реконструкції важливих для міста і району об’єктів. Сподіваюся, що до кінця року вдасться залучити до району ще близько 4 млн. грн. на нові об’єкти у нашому районі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також