Депутат не знає, хто хотів підпалити його будинок

2349 0

Ми у соцмережах:

Депутат не знає, хто хотів підпалити його будинок

У Костополі намагалися підпалити будинок, який належить депутату Костопільської міської ради та доценту РДГУ Ігорю Семещуку

Як повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька, повідомлення про цей випадок до поліції надійшло опів на другу ночі. За її словами, у будинку розбили вікно, закинувши туди пляшку із паливно-мастильними матеріалами. Вона не загорілася. У будинку знаходилася родина Ігоря Семещука: його дружина, донька та онука.

Сам Ігор Семещук повідомивтелефоеном журналістам Рівного Суспільного , що він не здогадується, хто міг таке вчинити.

Я депутат міської ради, так, але я не думаю, що це пов’язано з моєю депутатською діяльністю. Я не знаю, я в освіті працюю, для мене все дико і незрозуміло. Я ні на які питання відповісти не можу, я просто не знаю цих відповідей, каже обранець.

– Вилучену ємність, яка частково розбилася, відправили для проведення дослідження у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За фактом замаху на умисне пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статей 15 та 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчиненого злочину, – зазначила прес-офіцерка Нацполіції області Марія Юстицька.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також